www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TELLERE DÜŞEN HALI ELEKTRİKSİZ BIRAKTI

TELLERE DÜŞEN HALI ELEKTRİKSİZ BIRAKTI

Lodos nedeniyle balkondan uçarak enerji nakil hattının üzerine düşen halı, sokakta elektriklerin kesilmesine neden oldu.

İnegöl’de önceki akşam etkili olan lodos, şehirde hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerine kadar etkisini sürdüren lodos nedeni ile Kemalpaşa Mahallesi’nde balkonda asılı bulunan halının elektrik tellerinin üzerine düşmesi sonucu sokak sakinleri elektriksiz kaldı.

 

BALKONDA ASILI HALI ELEKTRİK TELLERİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Sokakta vatandaşlar rüzgardan yürümekte zorluk çekerken, Kemalpaşa Mahallesi Şanlı Sokak’ta da 4 katlı binanın en üst katında yıkandıktan sonra kuruması için dairenin balkonuna asılan halı, çıkan lodos nedeniyle balkondan düşerek apartmanın önünde bulunan enerji nakil hatlarının üzerine düştü. Halının düşmesi nedeniyle teller birbirine temas ederek kıvılcım çıkardı. Çıkan kıvılcımlar halının alev almasına neden olurken, vatandaşlar alev alan halıyı tellerin üzerinden düşürdü. Bu kez de hatta meydana gelen kısa devre nedeniyle sokağın elektrikleri kesildi.

HALI KÜL OLDU

Vatandaşlar, durumu hemen itfaiye müdürlüğü ve UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürlüğü ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürlüğü ekipleri, sokakta oluşabilecek tehlikeye karşı, sokağın elektriklerini tamamen kesti. İtfaiye ekipleri ise kıvılcımlar nedeni ile yanan halıya müdahale etti. Elektriklerin kesilmesine neden olan halı, yanarak kül oldu.

TELLER YERLERE İNDİ

Sokakta bulunan tellerin bazıları da koparak yerde tehlike oluşturması üzerine, UEDAŞ ekipleri kopan telleri bağladı. Ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından, sokağa yeniden elektrik verildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00