www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Temizlik Farkındalık Halkası Genişliyor

Temizlik Farkındalık Halkası Genişliyor

Mahalle gönüllülerinin üçüncü eylemsel faaliyeti bugün Hastane Mezarlığı arkasındaki alanda gerçekleşti. İnegöl Belediyesi´nin Mahalle gönüllüleri toplantısında başlattığı projeye destekler devam ediyor. Toplantıda Tügva´nın temizlik projesine Dareyn Genç

Bugün düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberinde ki heyet, Yedi Hilal Derneği öğrencileri ile birlikte temizlik farkındalık etkinliğine destek verdiler. Temizlik çalışmasının ardından konuşma yapan Başkan Taban, Yedi Hilal Derneği başkan ve yöneticilerine, temizlik farkındalık etkinliğine katılan öğrencilere teşekkürlerini sundu.
 
ÖRNEK ŞEHİR OLMALIYIZ
Konuşmasında temiz şehir vurgusu yapan Alper Taban; ?Bir başkasının kirletmiş olduğu bir alanı temizledik. Bu büyük bir duyarlılık hareketi. Kirletmek gibi bir hakkımız yok. Yaşadığımız şehir evimiz gibi, evimizi temiz tuttuğumuz gibi şehrimizi de temiz tutmalıyız. Yakınımızda çöp kovası olmasa dahi sokakları, yaşadığımız şehri kirletme gibi bir hakkımız yok. Sigara izmaritlerini, su şişelerini, peçeteleri lütfen sokaklara atmayalım. Bu şehir Allah´ın izniyle örnek bir şehir olacak. Bu konuda sadece bir uyanışa geçip, farkındalık oluşturmamız gerekiyor. Bu koca yürekli kardeşlerimize bu etkinliğe destek verdikleri için canı yürekten teşekkür ediyorum. Tüm ilçe halkımızdan bu konuda destek bekliyorum? açıklamasında bulundu.
 
TÜM TÜRKİYE´YE YAYILMASINI DİLİYORUZ
Yedi Hilal Derneği Başkanı Numan Konaklı ise yaptığı konuşmada etkinlikten dolayı Başkan Taban´a teşekkürlerini sundu. Projeyi önemsediklerini, öğrencilerin bu projeye canı yürekten katkı sağladıklarını, Yedi Hilal Derneği olarak bu projede yer almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Bu projenin tüm ilçe halkına, İnegöl´den başlayarak tüm Türkiye´ye yayılmasını temenni ettiklerini belirtti. Yedi Hilal Derneği temizlik farkındalık etkinliği için İhmed´i göreve davet etti.


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19