www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Temizlik kampanyasına destek sürüyor

Temizlik kampanyasına destek sürüyor

Kurşunlu Mahallesi´nde, öğrenciler, öğretmenler, veliler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İnegöl Belediyesi´nin temizlik kampanyasına destek verildi.

İnegöl Belediyesi´nin organizasyonuyla yapılan etkinlikte, ilçedeki 116 mahalle muhtarı tek tek bilgilendirilerek kendi bölgelerindeki vatandaşları organize edip aynı gün aynı saatte temizlik için sokağa davet etmeleri sağlandı. Aynı şekilde İnegöl´e bağlı Kurşunlu mahallesinde de okul idarecisinden öğrencilerle birlikte temizlik etkinliğine destek vermeleri istendi. Etkinlik öncesi vatandaşlara farklı kanallardan davetler ve çağrılar yapıldı. Pazartesi günü saat 14.00´da ise tüm Kurşunlu Mahallesinde herkes sokağa inerek çöp toplayıp yaşadıkları mahalleyi temizledi. Düzenlenen etkinliğe Kurşunlu Mahallesinde katılım oldukça yüksek oldu.

İnegöl Belediye Başkan yardımcı Gülhan Şahin, Kurşunlu İlkokulu, Kurşunlu İstiklal İlk ve Ortaokulu, Kurşunlu Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve çok sayıda mahalle sakini tüm Kurşunlu Mahallesinde 14.00 ile 15.00 saatleri arasında çöp toplayıp temizlik etkinliğine destek verdiler.

Temizlik Konusuna dikkat çekmek ve vatandaşlarda bir farkındalık oluşturabilmek adına düzenlenmiş olan faaliyette gerek Kurşunlu mahallesinin temizliği açısından, gerek ise vatandaşların özelliklede öğrencilere temiz çevre, temiz toplum bilinci yerleştirmek açısından verimli bir çalışma oldu. Bu etkinlikte asıl hedeflenen nasıl ki insanların yaşadıkları evlerini kendileri kirletip, kendileri temizliyor ise kirletmemek için de özen gösteriyor ise aynı şekilde yaşadığı sokakta, mahallede ve yaşadığı şehirde de aynı özveriyi göstermeleri konusunda bir farkındalık oluşturuldu.

Haber Merkezi

 

 

 

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25