TEMPOMUZ ARTIYOR

TEMPOMUZ ARTIYOR

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, tempolarını ve kazanma isteklerini en üst seviyeye çıkararak, sezon sonu için koydukları Play-Off hedefine ulaşacaklarını belirtti.

 

Haftasonu oynanan ve 0-0 beraberlikle neticelenen Kafkasspor derbisine ilişkin açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, ?Maçı kazanmak için sahaya çıktık. Oyun planımızı kazanmak üzerine yapmıştık. Maç içerisinde oyuncularımız taktiksel olarak verilen görevi uyum içinde yapmaya çalıştılar. Özverili ve ellerinden gelen mücadelenin en iyisini sahaya yansıttılar. Futbolcularımızı, son dakikaya kadar gösterdikleri kazanma arzularından dolayı kutluyorum. Maç boyunca her iki takım da gol pozisyonlarına girdi. Son dakikaya kadar maçı kazanma şansımız vardı. İnegöllü futbolseverlere seyir zevki yüksek, son dakikaya kadar heyecanın sürdüğü, güzel futbol izlettirdiğimize inanıyorum. Mücadeleden ve gösterdikleri centilmenlikten dolayı her iki takım futbolcularını kutluyorum? dedi.

 

YENİCE KARŞISINA 3 PUAN İÇİN ÇIKACAĞIZ

Haftasonu kendi sahalarında oynayacakları Yenicespor maçı ile alakalı da değerlendirmede bulunan Metin, ?Pazar günü kendi sahamızda karşılaşacağımız Yenicespor maçına 3 puan için çıkacağız. Tempomuzu ve kazanma isteğimizi üst seviyeye çıkararak Kurtuluşspor´un koyduğu Play-Off hedefine ulaşacağımıza inanıyorum. Pazar günü taraftarlarımızın bizlere vereceği destek ile gülen taraf olacağımıza inanıyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07