www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Temur Han Güven Tazelendi

Temur Han Güven Tazelendi

Mobiliyum AVM 2018 Genel Kurul Toplantısı´nda mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han, güven tazeledi.

Gelir-gider ve divan kurulu raporlarının okunarak ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından geçilen seçimde mevcut başkan Talha Temur Han güven tazeledi.

 

Genel kurulda konuşan Başkan Talha Temur Han, ?Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a Mobiliyum AVM´nin B Etap çalışmalarında maddi manevi göstermiş olduğu destekten ötürü, Mobiliyum AVM´de yer alan çalışma arkadaşlarına ve bir önceki yönetim kurulundaki çalışma arkadaşlarına ve en önemli destekçileri Mobiliyum AVM üyelerine tek tek teşekkür ediyorum. 2018 yılında tüm dertlerinden arınmış olan Mobiliyum olarak bundan sonraki süreçlerde Mobiliyum AVM´nin tanıtımı, Mobiliyum Akademinin eğitimleri ve Ur-Ge yurt dışı projelerine odaklanan bir 3 yıl geçirmesini hedefliyoruz? dedi.

 

YENİ YÖNETİM

Talha Temur Han başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Başkan Yardımcısı Haldun Çağlayan (Mobipa AŞ) ve Yönetim Kurulu üyeleri; Bilal Âdemoğlu(Voiz Mobilya), Taner Mollaer (Eral Aksesuar), Yusuf Seçkin (Sancrea Sandalye), Ömer Baydar (Lenova Koltuk) ve Osman Kenar (Polox Mobilya) isimlerinden oluştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25