TENİS KULÜBÜ DERECEYLE DÖNDÜ

TENİS KULÜBÜ DERECEYLE DÖNDÜ

İnegöl Tenis Kulübü, katıldığı Bursa 8 yaş tenis il şampiyonasında 1 birincilik ve 1 üçüncülük elde etti.

Bursa 8 yaş tenis il şampiyonası, önceki gün Acemler Spor Salonunda gerçekleştirildi. Turnuvaya 11 kulüp ve 144 sporcu katılırken, İnegöl Tenis Kulübü de turnuvada 1 kız ve 1 erkek sporcuyla İnegöl’ü temsil etti. İnegöl Tenis Kulübü`nden Yağmur Erdem bayanlar kategorisinde şampiyon olurken, Çağan Aral da erkekler kategorisinde 3`ncü oldu.

 

Oynanan final maçlarının ardından Tiger ve Mickey Mouse’lu etkinlikle 3 Mart Dünya Tenis Günü kutlandı. Sporcu ve velilere ödül töreninin ardından kokteyl verildi.

 

50 SPORCU EĞİTİM ALIYOR

İnegöl Tenis Kulübü Yöneticisi Mustafa Şimşek, kulübün başarılı sonuçlar almasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Şimşek, “Sporcularımızın katıldıkları turnuvadan kupa alarak dönmeleri bizi çok mutlu etti. Onları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. İnegöl Tenis Kulübü olarak 30 kız ve 20 erkek olmak üzere toplamda 50 sporcu ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Altyapı çalışmalarımızı da 8 ve 9 yaşındaki 10 sporcumuzla devam ettirmekteyiz. Başarılarımızın devam etmesi için çalışmaktayız. Ayrıca kuruluşumuzdan beri bize her türlü desteği sunan Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a ve İnegöl Belediyesine sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

 

HEDEFİMİZ İNEGÖL’ÜN ADINI DUYURMAK

Antrenör Gökhan Durmuş ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İnegöl’de tenis sporunu geliştirmek için çok çalışıyoruz. Haftanın her günü tenis derslerimize devam etmeyiz. Altyapı sporcularımız büyük bir istekle çalışmalarını sürdürmektedir. Aldıkları başarılarla da bizleri gururlandırmaktalar. Buradan hepsini tebrik ediyorum. Sporcularımızın hepsi çok özel yeteneklere sahipler ve ileride hepsinin çok başarılı olacağından hiç şüphem yok. Tabi onları yetiştiren ve her zaman yanımda olan değerli velilerime çok teşekkür ediyorum.  Hedefimiz İnegöl’ün adını tenis sporunda da tüm Türkiye’ye duyurmak. Ayrıca bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel’e teşekkürlerimi sunarım” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32