TERCİH MARATONU BAŞLADI

TERCİH MARATONU BAŞLADI

YGS’nin ardından 5 oturumda gerçekleştirilen LYS sınavlarının da sona ermesiyle öğrencilerin tercih maratonu başladı. Tercihler 8-18 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin YGS ve ardından 5 oturumda gerçekleştirilen LYS sınavları sonrası tercih maratonu da başladı. İnegöl’de yaklaşık 4 bin öğrencinin tercih yapacağı bildirilirken, tercih dönemi öncesi dershane ve okullarda da yoğun bir mesai var. Öğrencilerin doğru yönlendirilmesi için çaba gösteriliyor.

MF-1’İN İNEGÖL BİRİNCİSİ BİREY’DEN

Öte yandan, İnegöl’de uzun yıllardır hizmet veren Birey Dershanesi, bu yıl da başarılarına bir yenisini daha ekledi. Birey Dershanesi öğrencilerinden Emin Can Keresteci LYS MF-1 puan türünde İnegöl 1’incisi olarak gurur tablosundaki yerini alırken, TS puan türünde ise Deniz Özcan ile ilk sıralara oynayan Birey Dershanesi çeşitli puan türlerinde de ilk bine 8, ilk 10 bine 20’yi aşkın öğrencisini yerleştirdi.

TERCİH YAPACAK ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ DESTEK

Bireysel başarıların yanında kitlesel başarı hedeflerine de ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirten Birey Dershanesi yetkilileri, dershanelerinin önceki yıllarda göstermiş olduğu başarısını bu yıl da devam ettirdiğini, 8 Temmuz’da başlayacak tercih döneminde bütün İnegöl öğrencilerinin yanında bulunacaklarını, her türlü danışmanlık hizmetlerini ücretsiz sunacaklarını belirttiler. Kurumsal gelişimin önemine vurgu yapan dershane yetkilileri, İnegöl Birey Dershanesinin 18 Temmuz’dan sonra önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmet vereceği yeni binasına taşınacağını da ifade ettiler.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54