www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TERFİLERİ YEMEKTE KUTLADILAR

TERFİLERİ YEMEKTE KUTLADILAR

İnegöl Bölge Trafik İstasyonu Amirliğinde görevli memurların aldığı sürpriz terfiler sonrası, görevlerinde yükselme olan emniyet ekipleri düzenlenen yemekte bir araya geldi.

İnegöl Bölge Trafik İstasyonu Amirliğinde gösterdikleri üstün başarı ve performanstan dolayı Baş komiserliğe Gökhan Genç, Gemlik İstasyon Amirliğine İnegöl İstasyon Amiri Baş komiser Şahabettin Özcan, Bölge Trafik Şube Müdür Yardımcılığına Gemlik İstasyon Amiri Salih Karaman, İnegöl Bölge Trafik İstasyonu Amir Yardımcılığı görevine ise baş polis Güray Boduk getirildi.

 

Bölge trafikte yaşanan sürpriz terfiler nedeniyle Eşref İnegöl köftecisinde veda ve kutlama yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Bölge Trafik Şube Müdürü Murat Sevinç, Yeni Şube Müdür Yardımcısı Salih Karaman, Yenişehir İstasyon Amiri İbrahim Özdemir,  Bölge Trafik Merkez İstasyon Amiri Komiser Erkan Özuğur, Yeni İnegöl İstasyonda Amiri Gökhan Genç, Yeni Gemlik İstasyon Amiri Şahabettin Özkan, Yeni İnegöl İstasyon Amir Yardımcısı Güray Boduk ve Bölge trafikte görevli polis memurları katıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan yeni İnegöl İstasyon Amiri Baş komiser Gökhan Genç, “Bugünkü yemeğimizin amacı bir veda yemeği değil. Bir görev değişikliği. Şehabettin baş komiserimiz şubemize bağlı başka bir birime görevlendirilmesiyle alakalı yine aynı çatı altındaki görev yapacağımız, bir araya gelmemizi sağlayan bir yemek olarak düşünelim. Bir değişiklikler olmuş bizimde yeni haberimiz oldu. Şehabettin başkomiserimiz Gemlik istasyon amiri olarak, Salih amirimizde Şube Müdür yardımcımız olarak yeni görevlendirme olmuş. Çok sevindik. Şahabettin başkamizerimizle yaklaşık 6 aydır beraber çalışıyoruz. Zerre kadar birbirimizi incitmedik ve incinmedik. Son derece keyifli dolu dolu bir 6 ay geçirdik. Başkomiserimiz istasyonumuza gerçekten son derece büyük emekleri var. Bu anlamda hakkını helal etmesini istiyorum. Gözle görülür, elle tutulur ne kadar iyileştirme varsa 6 ay içerisinde veya 1 yıl içerisinde hepsini yaptı. Belki yapacağı bir takım şeylerde vardı ama böyle bir değişiklik uygun görüldü. İnşallah bıraktığı yerden bayrağı bizler alırız ve elimizden geldiğince katkısına katlı sağlayarak bu görevi mahcup olmadan yüzümüzün akıyla her beraber omuz omuza devam ederiz.  Ben yemeğe arkadaşlarımızın katılımından son derece memnun oldum. Bir tane bile fire vermeden Şehabettin başkomiserimizi uğurlamaya geldiniz. Size ayrıca teşekkür ediyorum. Başkomiserimize, şube müdür yardımcımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bizleri de onları da Allah mahcup etmesin” dedi.

 

Kendisi adına düzenlenen yemekten dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren yeni Gemlik İstasyon Amiri Başkomiser Şahabettin Özcan ise, “Fazla bir şey söylemek istemiyorum. Buraya gelmenizle beni onure ettiniz. İnegöl’de yaklaşık 1 yıl bir görevimiz oldu. 1 yıl içerisinde gerçekten güzel şeyler yaptınız. Güzel katkılar verdiniz. Güzel bir şekilde bir birimizi üzmeden çalıştık. Hepinize çok çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra devamlı görüşürüz. Önümüzde daha uzun yıllar görev süremiz var” diye konuştu.

Son olarak söz alan Bölge Trafik Şube Müdürü Murat Sevinç ise Şehabettin başkomisere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde de başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından Şahabettin Özcan’a plaket ve hediye takdiminde bulunuldu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19