Terminal esnafı dertli

Terminal esnafı dertli

İlçe terminalindeki esnaf, kış ayı ile birlikte işlerin durma noktasına geldiğini, sadece Cuma ve Cumartesi günleri hareketlik yaşandığını ifade ettiler.

İnegöl´de faaliyet gösteren terminalde işletmecilik yapan esnaflar kış aylarının gelmesi ve havaların soğuması ile birlikte dertli. İşletmeciler 1 aya yakın bir süredir işlerin bozuk olduğunu ve sömestr tatiline kadar iş olmayacağını belirtti.

FİYATLAR İNDİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan terminal esnafı Sinan Erdem, ?Piyasalar bitik. Yaklaşık 1 aydır işlerimiz yok. Bir Cuma birde Cumartesi günleri işler oluyor diğer günler işlerimiz yok. Genelde İstanbul,Batı Karadeniz ve Ankara´ya yolcu çıkıyor oda çıkarsa. Sömestr tatilini bekliyoruz, o güne kadar bir iş yok. En az 3 aya kadar bir iş olmaz. Birçok firma rekabette, birçoğu minimuma indirmiş durumda. Vatandaşın yıl boyu bulabileceği en ucuz bilet dönemi bu dönem. Arabaların boş olmasından dolayı ki arabaların topladığı en fazla yolcu 20-25,  boş olunca fiyatlar düşüyor. Artvin yazın 140 TL iken şuanda 120 TL´ye inmiş durumda. Bursa-İnegöl arasında herhangi bir durum yok,İstanbul istikametinde fiyatlarda değişiklik ama özellikle doğu tarafında indirim söz konusu? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07