www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Terminal´de yaprak kımıldamıyor

Terminal´de yaprak kımıldamıyor

Türkiye genelinde terminallerde yoğunluk yaşanırken, İnegöl Terminali´nde bilet satışları beklentinin altında seyrediyor.

Ramazan ayının başlaması, arkasından cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçimleri ve üniversiteye giriş sınavları dolayısıyla temmuz ayına sarkacak yaz tatili öncesinde havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar, 1 Mayıs tatilini değerlendirerek, tatil yörelerine akın ederken, İnegöl´de terminal esnafı bilet satışlarında zorluk yaşıyor.

 

Türkiye genelinde yoğunluk yaşanırken, İnegöl Terminali´nde işler durgun. Ramazan ayının gelmesi, Milletvekilliği genel seçimlerinin öne alınmasını fırsat bilen vatandaşlar, hafta sonu tatili ile 1 Mayıs İşçi Bayramı tatilini birleştirerek 3 günlük tatile çıkması beklenirken bu yıl İnegöl´de tatil için talep yok.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Terminal Esnafı Sinan Erdem," Şuanda terminalde herhangi bir hareketlilik yok. Ramazan Bayramı için vatandaşlar bilet soruyorlar. 1 Mayıs tatili ile hafta sonu tatilinin bir arada olması, yani 3 günlük bir tatil için İnegöl´de talep yok. Ramazan Bayramını bekliyoruz" dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01