www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?TERÖR, MİTİNG YAPARAK ÖNLENMEZ?

?TERÖR, MİTİNG YAPARAK ÖNLENMEZ?

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Kınabaş, terörün miting yapmakla önlenmeyeceğini belirterek, ?Aç kapa yöntemiyle demokrasi uygulanmaz. Bu da demokrasimize zarar verir? dedi.

CHP İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, eski ilçe başkanları, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri, Kurban Bayramı münasebeti ile bayramın 2. günü düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldiler.

 

?AÇ KAPA YÖNTEMİYLE DEMOKRASİ UYGULANMAZ?

Bayramın ikinci günü parti binasında gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Kınabaş, ?Önce Türkiye anlayışıyla İnegöl ilçe halkımızın Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve esenlikle dileriz. Ülkemiz zor günler geçirmektedir. ?400 Milletvekili verseydiniz terör olmazdı´ gibi bir düşünceyi asla kabul etmiyoruz. Terör, miting yapmakla önlenmez. Aç kapa yöntemiyle demokrasi uygulanmaz. Bu da demokrasimize zarar verir. Terör olaylarında hayatlarını kaybeden asker ve polislerimize Allah´tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Suudi Arabistan´da Hac görevlerini yerine getirirken vefat eden Müslüman kardeşlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. Bayramların dostluk, barış, kardeşlik içinde geçmesini temenni ederken, varlık ve birlik içinde Türkiye´nin birleştirici gücü olan CHP´ye ihtiyaç vardır diyoruz? dedi.

 

GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞMALIYIZ

CHP İlçe Eski Başkanı Necmi Demir ise, ?Terör olaylarında şehit olan askerlerimize ve polislerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Yakınlarına ve ailelerine başsağlığı diliyorum. 1 Kasım´da yapılacak olan seçimlerde geçmişi unutarak, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına hepimiz seçimlerde geceli gündüzlü çalışmalıyız. 400 Milletvekili olsaydı terör olmazdı diyen zihniyete karşı 450 Milletvekili çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum? diye konuştu.

 

SIKINTILI GÜNLER CHP İLE GEÇER

Türkiye´nin sıkıntılı günlerden çıkması için mutlaka CHP´ye ihtiyacı olduğunu ifade eden CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Kama ise, siyasetin, ülke yönetiminin bir takım afaki sözlerle yapılmayacağını belirterek, hükümeti eleştirdi.

 

Konuşmaların ardından program partililerin bayramlaşmasıyla son buldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01