www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Terör Saldırıları Amacına Ulaşamayacak?

?Terör Saldırıları Amacına Ulaşamayacak?

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?Kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik bu terör saldırıları, dün olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacak. Halkımızın feraseti oynanan bütün oyunları boşa çıkartacaktır? dedi.

MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, İnegöllü şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gencer´e rahmet dilerken teröre lanet okudu.

TOPLUM VİCDANINDA EBEDİYEN MAHKÛM OLACAKLAR

Konu ile ilgili konuşan Başkan Hayati Bedir, ?Son dönemde artan terör saldırılarıyla haince katledilen, başta İnegöl şehidimiz Hüseyin Gencer olmak üzere Trabzon, Mardin ve Diyarbakır´daki şehitlerimize rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere ilçemiz ve tüm ülkemize taziyelerimizi iletiyoruz. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Haince arkadan vurulan, pusuya düşürülen bu vatanın evlatlarına kast eden terör odaklarını lanetliyoruz. Terörü üreten, onu kullanan, destek veren ve terörden medet uman tüm kişi ve kurumların, toplum vicdanında ebediyen mahkûm olacaklarını hatırlatıyoruz.?

?KARDEŞ KAVGASI ÇIKARMAK İSTEYENLER BİZDEN DEĞİLDİR?

?Ülkemizin zor bir sınanma döneminden geçtiği şu günlerde, MHP olarak bu ülkenin temel taşı olan kardeşliğimiz üzerinde oynanmak istenen kirli oyunlara dikkat çekmeyi vazifemiz biliyoruz. Ve tüm halkımıza, kadim kardeşlik şuuruna yakışır bir itidal çağrısını seslendirmek istiyoruz. Bizler; ırkçılığın her türlüsünü ayaklar altına alan bir inancın müntesipleriyiz. Hangi inançta olursa olsun insanlığın evrensel haklarına saygılı, adaletten yana olan her vicdan sahibinin, siyaset üstü, insan merkezli bir anlayışla; bölen, ötekileştiren, ayrıştıran her türlü düşünce ve eylemin karşısında olacağına inanıyoruz. Binlerce yıldır bu topraklarda hâkim olan birlikteliği bozmaya çalışan güçleri sevindirecek her türlü tavırdan uzak durulması gerektiğini önemle vurguluyoruz. Kısa vadede bir takım hesaplarla atılan adımlar, kazanç gibi görülse de nihayetinde  ayrımsız herkesi kuşatacak, telafisi mümkün olamayan  maddi manevi büyük kayıplara yol açacaktır. Biz inanıyoruz ki; kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik bu terör saldırıları, dün olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacak. Halkımızın feraseti oynanan bütün oyunları boşa çıkartacaktır. Provokatörlerin karşı karşıya getirmeye çalıştığı gençlerimizi bu hain fitneye karşı duyarlı olmaları konusunda uyarmak hepimizin vazifesi olmalı. Bu vatanın teminatı olan gençlerimiz şunu asla unutmamalıdır; bu topraklarda kardeş kavgası ve karmaşa çıkarmak isteyenler asla bizden değildir.  Gençliğin fikir ve inançlarının beslenmesinde rol alan medya, siyaset, akademi her alanda şiddet çağrıştıran dilden kaçınılmalı. Söylediğimiz her sözü ülke nüfusun çoğunluğunu oluşturan gençlere karşı onları uyaran tetikleyen harekete geçiren bir gücü olduğunun sorumluluğu ile  hareket etmeliyiz. MHP olarak terör saldırılarında şehit düşen kardeşlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19