?TERÖRDEN BESLENENLERİ LANETLİYORUZ?

?TERÖRDEN BESLENENLERİ LANETLİYORUZ?

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Bitlis, Elazığ ve Van´da gerçekleştirilen hain saldırılardan dolayı büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirterek; ?Siyaseten ya da farklı sebeplerden terörden beslenen herkesi lanetliyor ve kınıyo

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, dün Bitlis, Elazığ ve Van´da gerçekleştirilen hain terör saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

?KANDAN BESLENEN HERKES BUNUN SORUMLUSUDUR?

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, ?Bitlis´te, Elazığ´da ve Van´da hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Türkiye´nin terörle başı yıllardır belada. CHP olarak bizler her zaman çözüm yerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi olduğunu ifade ettik. Nitekim Genel Başkanımız da şunu net bir şekilde ifade etti; ?terörü çözmek istiyorsanız gelin her türlü desteği verelim´ dedim. Bugün terörden ve kandan beslenen herkes bunun sorumlusudur. Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir zaman buna alet olmayacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi, halkını, devletini ve milletini her zaman korumakla ve kollamakla mükelleftir, bunu da yerine getiriyor. Devlet ahlakı gereği yapması gerekenleri yapıyor. Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba ile birlikte 2 Milletvekilimiz incelemeler yapmak üzere Elazığ bölgesine doğru yola çıktılar. Terörün bir an önce bitmesini temenni ediyoruz. Tüm siyasi partilerin ortak uzlaşı noktasında Türkiye Büyük Millet Meclisi´ndeçözüm odaklı arayışlar içerisinde olmalarını doğru buluyoruz. Onun haricinde siyaseten ya da farklı sebeplerden terörden beslenen herkesi lanetliyor ve kınıyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22