?TERÖRE KARŞI TOPYEKÛN AYAKTAYIZ?

?TERÖRE KARŞI TOPYEKÛN AYAKTAYIZ?

Vatan Partisi İnegöl İlçe Sekreteri Yavuz Turhan, ?Bu terör eylemleri milletimizi daha sıkı kenetlenmeye ve daha sıkı bir mücadeleye çağırmaktadır. Artık devlet ve milletçe topyekûn ayağa kalkma ve mücadele etme zamanıdır? dedi.

 

Vatan Partisi İnegöl İlçe Sekreteri Yavuz Turhan, Ankara´da gerçekleştirilen bombalı saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

VATAN SAVAŞINDA TOPYEKÜN AYAKTAYIZ

?Türkiye´nin kesin bir kararlılıkla PKK´yı hendeklere gömdüğü, Suriye´nin kuzeyinde ABD-İsrail koridoruna karşı ABD´nin kara gücünü vurduğu koşullarda Ankara´mızda hain bir saldırı gerçekleşti? diyerek konuşmasına başlayan Yavuz Turhan, ?Resmi açıklamalara göre 28 yurttaşımızın hayatını yitirdiği ve 61 yurttaşımızın da yaralandığı bu hain saldırıyı lanetliyoruz. Saldırıda yaşamını yitirenlerin yakınlarına ve bütün milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Bu saldırı Türkiye´nin bölücü teröre karşı kararlılığını hedef almaktadır. Hendeklere gömülen Suriye´nin kuzeyinde vurulan ABD´nin kara gücüdür ve bu saldırı ABD-İsrail koridoruna karşı hamle yapan Türkiye´ye gözdağı vermeyi amaçlayan nafile bir çabadır.Türkiye bu süreçten vatan bütünlüğünü gerçekleştirerek, milletin birliğini sağlayarak çıkacaktır. Bu terör eylemleri milletimizi daha sıkı kenetlenmeye ve daha sıkı bir mücadeleye çağırmaktadır. Artık devlet ve milletçe topyekûn ayağa kalkma ve mücadele etme zamanıdır? dedi.

 

SALDIRININ FAİLİ DE SAHİBİ DE BELLİDİR

Turhan, ?Milletin gördüğünü gizleme çabalarından derhal vazgeçilmelidir. Saldırının arkasında PKK´ya kara gücüm diyen Türkiye´yi tehdit eden, Suriye´yi parçalamaya çalışan ABD vardır. Türkiye teröre karşı kararlı mücadelesini bölge ülkeleriyle işbirliğini geliştirerek ve ABD´ye karşı vatan savaşını zafere ulaştırabilir. Vatan Partisi olarak vatan savaşında Mehmetçiğimizin, Polisimizin ve korucularımızın yanındayız. Türk Milleti´ne güveniyoruz. ABD destekli terörün hakkından geleceğine inanıyoruz. Partimiz bu mücadelenin başındadır. Şimdi ayağa kalkmanın zamanıdır? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10005,32%0,90
  • DOLAR

    32,39% -0,15
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,21% -0,13
  • Ç. ALTIN

    3959,73% -0,51