TERÖRE KIYAFETLİ TEPKİ

TERÖRE KIYAFETLİ TEPKİ

İnegöl Devlet Hastanesi´nde bulunan kantin çalışanları, ülke genelinde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek ve farkındalık oluşturmak için üzerinde Türk bayrağı baskılı tişörtler giyerek hizmet verdiler.

 

İnegöl Devlet Hastanesi´nde farkındalık oluşturmak için Türk bayrağı şeklinde tişört giyen personeller, müşterilerin takdirini topladılar.

 

Uluhan Büfe ve Kantincilik LTD. ŞTİ. İşletme Sahibi Kurtuluş Uluhan ve İşletme Müdürü Mecit Akbulut, ortak bir karar alarak farkındalık oluşturmak için personelin Türk bayrağı baskılı tişört giymesini sağladı.

 

MÜŞTEİRLERİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İşletme Müdürü Mecit Akbulut, ?Son günlerde yaşanan terör olaylarına çok üzülüyoruzve terörü lanetliyoruz. Bu nedenle bir farkındalık oluşturmak adına personelimize Türk bayrağı şeklinde tişörtler temin ettik. Farkındalık oluşturmak için düzenlediğimiz bu etkinlik müşterilerimizden de büyük ilgi gördü? dedi.

 

TERÖR ÖRGÜTÜ, KARDEŞLERİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK İSTİYOR

Kürt-Türk kardeşliğinin terör örgütü tarafından bertaraf edilmek istendiğini belirten Akbulut, ?Kürt-Türk ayrımı yapmak gerçekten çok gereksiz. Hepimizin sonuç itibari ile bir ırkı var. Ama Kürt-Türk kardeştir. Türkler bir Kürt kadar Kürt, Kürtler ise bir Türk kadar Türk´tür. Ama bölücü terör örgütü kardeşleri birbirine düşürmek istiyor. Bizim isteğimiz bu kardeşliğimize sıkı sıkı sarılmamız. Terör olayları nedeni ile vatandaşlarımız ve bizler çok üzgünüz. Sonrasında ise kardeşleri birbirine kırdırma çabaları başladı. Bu kardeşlik hiçbir zaman bitmeyecek?şeklinde konuştu.

 

?ŞEHİTLERİMİZ BAŞTACIMIZDIR?

Akbulut son olarak; ?Şehit haberleri gelince üzüntülerimiz ikiye katlanıyor. Şehitlerimiz baştacımızdır. Onları saygı ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimize Allah´ta rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz?ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22