?TERÖRE TESLİM OLMAYACAĞIZ?

?TERÖRE TESLİM OLMAYACAĞIZ?

Ankara Kızılay´da yaşanan bombalı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, ?Aziz milletimiz inancından aldığı güç, sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre teslim olmayacaktır? dedi.

 

SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, önceki akşam Ankara Kızılay´da yaşanan bombalı saldırıya ilişkin dün yazılı bir basın açıklaması yaptı.

?HİÇBİR TERÖR SALDIRISI ÜLKEMİZİ DİZE GETİREMEYECEK?

Kara bir gün yaşadıklarını ifade eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, ?Ülkemizin doğusunda kahraman güvenlik güçlerimiz terörle mücadeleye devam ederken, dün akşam başkentimizde masum sivilleri hedef alan bombalı bir saldırı yaşadık. Bu menfur saldırıyı bütün nefretimizle lanetliyor,  saldırı da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Her haliyle alçakça planlanmış kanlı bir planın hedefi olduğumuz açıktır. Ama Aziz milletimiz inancından aldığı güç, sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre teslim olmayacaktır. Hiçbir terör saldırısı ülkemizi dize getiremeyecektir.Türkiye´yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır.Aziz milletimiz omuz omuza vererek bu karanlık dönemi de atlatacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ancak bu dönemlerde bizlere düşen en önemli görev bu oyunları planlayanların istediği bir kardeş kavgasına fırsat vermemek ve az öncede bahsettiğim gibi inancımızdan alacağımız güçle omuz omuza vererek bu oyunları bozmaktır.Tekrar saldırıda ölen vatandaşlarımıza Allah(C.C.)´tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22