?TERÖRE YARDIM VE YATAKLIK EDİYORSUNUZ?

?TERÖRE YARDIM VE YATAKLIK EDİYORSUNUZ?

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, terör olaylarından iktidarı sorumlu tutarak; ?Teröre yardım ve yataklık ediyorsunuz. Adaleti yönlendirip işinize gelmeyen savcıyı, hâkimi, polisi, askeri ve hatta yol arkadaşlarınızı hain ilan ediyorsunuz. Bu pisliğin

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Atatürk Havalimanı´nda meydana gelen terör saldırısına ilişkin yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

ACIMIZ BÜYÜK

CHP İnegöl İlçe BaşkanıHalil Büyükışıklar, ?Yaşanan bu hain saldırıdan ve daha önceki terör saldırılarından derin üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca bu hain saldırılarda her ne sebeple olursa olsun en ufak ihmali ve payı olanlarında en büyük acıları yaşamasını diliyoruz. Yakınlarını kaybedenlere sabır, ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. NBC´de geçtiğimiz hafta akşam haberlerinde konuşan CIA Direktörü Jhon Brennan 30 IŞİD militanının Türkiye´ye yollandığını söylüyor. Fakat bizim istihbarat teşkilatımız 1 hafta boyunca bu konuda bir tedbir almıyor ya da alamıyor. Bizler hükümet ve yandaşları teröre yardım ve yataklık ediyorlar diyerek tüm Türkiye´de CHP üyeleri olarak suç duyurusunda bulunduğumuzda yargıtay soyut delillerle soruşturma yapılamaz diyerek başvurumuzu reddediyor. Soruyoruz daha somut delil ne olmalı acaba? Kameralar önünde hükümet yetkililerinin kendi ağızları ile söyledikleri sözler somut değil midir? Yapılan yanlış ve kavgacı politikalar, Valilere dokunmayın yazılı talimatlar soyut mudur?10 Ekim Ankara 107 ölü 500 yaralı, 12 Ocak Sultanahmet 12 ölü 13 yaralı, 17 Şubat Ankara 29 ölü 61 yaralı, 13 Mart Ankara 36 ölü 125 yaralı, 19 Mart Taksim 5 ölü 20 yaralı, 27 Nisan Bursa 23 yaralı, 1 Mayıs Gaziantep 2 ölü 23 yaralı, 7 Haziran Vezneciler 12 ölü 35 yaralı ve 28 Haziran Atatürk Havalimanı ölü ve yaralı sayısı net değil. 1 Kasım´dan bugüne 203 terör şehidi ve 800´den fazla terör mağduru yaralı vatandaşımız var. Hükümetten ya da sorumlulardan bir tek istifa olmadığı gibi yüzsüzce utanmadan hala çıkıp kameralar önünde ?kınıyoruz, lanetliyoruz´ gibi basın açıklamaları yapılıyor.Emperyalist güçler Mısır´da, Libya´da, Irak´ta ve Suriye´de hain emelleri için kirli oyunlarını icra ederken sen Süleyman Şah´a sağlığında yapmadığı kadar çok seyahat yaptırıyor ve vatan toprağını terk ediyorsun. Geçmişte Tansu Çiller, Bülent Ecevit gibi liderler bu Emperyalist güçlere geçit vermezken sen bu güçlere Eş Başkan olduğunu açıklıyorsun. Ülke kan ağlıyor,şehitlere kelle, Öcalan´a sayın,teröriste onurlu ve Gururlu diyorsun. Oslo´da mutabakat, kamplarda Sadat, Suriye´de IŞİD için uçak vuruyorsun. Sonrada çıkıp ?Kusura bakmayın´diye mektup yolluyorsun. Sen çocuk öldürmeyi iyi bilirsin dediklerinle el sıkışıp antlaşma yapıyorsun. 2023´de Lozan bitsin istediğimizi yapacağız diyerek bu halkı kandırmaya çalışıyorsun. Lozan bizim ayak bağımız diyorsun, ama Mustafa Kemal Atatürk´ün bu ülkeye kazandırdığı birçok değeri yabancılara satıyorsun. Korku imparatorluğu yaratıp herkesi sindirmeye çalışıyorsun.?

 

?TERÖRE YARDIM VE YATAKLIK EDİYORSUNUZ?

?Açık ve net ifade ediyoruz. Teröre yardım ve yataklık ediyorsunuz. Adaleti yönlendirip işinize gelmeyen savcıyı, hâkimi, polisi, askeri ve hatta yol arkadaşlarınızı hain ilan ediyorsunuz. Bu pisliğin ve kirli oyunların içerisinde boğulacaksınız. Tarihin hiçbir döneminde zulüm edenler rahat ve huzurlu yaşayamamıştır. Sizde yaşayamayacaksınız. Bir gün gelecek bu onurlu, yürekli halk yalanlarınızı anlayacak sizi elleri ile çıkarttığı yerden indirip hesap soracak. ?Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.´ demiş Mehmet Akif Ersoy?Bizde buradan tüm halkımıza sesleniyoruz. Gelin hep birlikte vatana sahip çıkalım. Gelin hep birlikte hainlerden hesap soralım? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54