www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TERÖRÜ LANETLEDİLER

TERÖRÜ LANETLEDİLER

İnegöl Rumeli Derneği Başkanı Salim Kaplan, ?Vicdanlar, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını asla affetmeyecektir? dedi.

 

İnegöl Rumeli Türkleri Derneği´nin yeni yönetimi ilk kez bir araya geldiği toplantı da terörü lanetleyen bir açıklamaya imza attı.

?HER ZAMAN TERÖRÜN KARŞISINDAYIZ?

Dernek Başkanı Salim Kaplan, yaptığı açıklamada, Ankara´daki terör saldırısını lanetlediklerini belirterek; ?Ankara´daki hain saldırıyı gerçekleştirenleri, terörü ve terörü araç olarak görenleri şiddetle kınıyoruz. Ankara´daki çirkin saldırı ülkemizi hedef almıştır.Bizler ülke ve millet olarak her zaman terörün karşısında duracağız. Vicdanlar, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını asla affetmeyecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine en çok ihtiyaç duyulduğu bu günde Rumeli Derneği olarak bizde bu menfur saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00