www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?TERÖRÜ LANETLİYORUZ?

?TERÖRÜ LANETLİYORUZ?

Sultanahmet´te yaşanan patlamayı değerlendiren CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, terörü lanetlediklerini belirterek, ?Türkiye´de terör bitmedikçe ne ekonomi düzelecek, ne de insanların huzuru olacak? diye konuştu.

 

MHP İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram ve yönetim kurulu üyeleri, CHP´nin yeni ilçe başkanı Halil Büyükışıklar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP İlçe Binasında düzenlenen ziyaret öncesinde MHP İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram, CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar´a çiçek takdim etti.

 

BAŞARI TEMENNİSİ

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram, CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve yönetiminebaşarı temennisinde bulunarak,?Yeni yönetime başarılar diliyorum. Müfit başkanımız rahatsız. Onun adına Başkan Vekili olarak ben ve arkadaşlarımızla geldik. Tekrardan yeni yönetime başarılar diliyorum? dedi.

 

CHP´NİN EN GENÇ KADROSUYUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ise, ?Yeni yönetim kurulu olarak MHP yönetimini ağırlıyoruz. Yeni bir yönetimiz, taze bir kan, genç bir kadro. CHP´nin şimdiye kadarki en genç kadrosu. İçimizde deneyimli ağabeylerimiz, arkadaşlarımız da var. CHP´nin kongre ve kurultaylar süreci sürüyor. 17 Ocak Pazar günü Genel Başkanımız seçilecek. Tüm ülkemize ulusuma hayırlı olmasını diliyoruz? şeklinde konuştu.

 

DUYARLILIĞIMIZI TÜM TÜRKİYE BİLİYOR

Sultanahmet´te yaşanan terör saldırısına değinen Büyükışıklar, ?Üzücü bir hadise yaşadık. Sultanahmet´te terör saldırısı gerçekleşti. Yine can kayıpları var. Terörü lanetliyoruz. Terör eylemlerinin son bulmasını istiyoruz. CHP ve MHP´nin bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu tüm Türkiye biliyor. Meclis´te terör araştırması ile ilgili komisyon kurulmasını istiyoruz. Türkiye´de terör bitmedikçe ne ekonomi düzelecek, ne de insanların huzuru olacak? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00