TERÖRÜ İSLAM KARDEŞLİĞİ ÇÖZER

TERÖRÜ İSLAM KARDEŞLİĞİ ÇÖZER

Terör sorununa dikkat çekmek amacıyla çalışma başlatan Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, Uzun Sokakta 3 gün boyunca terör sorununun çözümüne ilişkin broşürler dağıtılacak. SP İlçe Başkanı Bahri Urgun, “terörün İslam kardeşliğiyle çözülebileceğine in

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, terör sorununa dikkat çekmek için ve terörün çözümüyle ilgili Uzun Sokakta kurduğu stantta broşür dağıtım uygulaması başlattı. SP İlçe Başkanı Bahri Urgun, açılan stantta dün bir basın açıklaması yaparak hem uygulamayı anlattı, hem de terörün çözümünden bahsetti.

MÜSLÜMAN COĞRAFYA ÜZERİNDE OYNANAN OYUNU GÖRMEMEK BASİRETSİZLİKTİR

Urgun, Saadet Partisi olarak her şart altında, her ortamda doğru olanı, değişmez gerçekleri dile getirdiklerini ifade ederek; “Bundan sonra da dile getirmeye devam edeceğiz. Büyük Ortadoğu Projesi adı altında ülkemiz ve Müslüman coğrafya üzerinde oynanan oyunu görmemek basiretsizliktir. Rahmetli Erbakan Hocamızın 40 seneden beri dedikleri bir bir karşımıza çıkmaktadır. O gün ne söylemiş isek, bugün de aynı şeyleri söylüyoruz. Yine değişmez gerçekleri söylemeye devam edeceğiz. Allah, Müslüman toplulukları arasına, ilahi bir lütuf olarak İslam Kardeşliğini bahşetmiştir. İslam kardeşliği; asırlardır ümmetin bütün fitnelerine, ayrılıklarına ve savaşlarına ilaç olmuş ilahi bir devadır. Öyle ki ümmet asırlardır bu ilacın etkisiyle bir arada yaşamakta ve asırlardır birçok zorluğa bu ilahi mesajın gücüyle katlanmaktadır” dedi.

10 YILDA 835 ŞEHİT VERDİK

Terörle mücadelede ağır bedeller ödeyen ülkemizde son 10 yılda meydana gelen 10 bin 80 olayda, toplam 835 askerimizin şehit verildiğini de dile getiren Bahri Urgun; “Bu olaylarda yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Bu acı tablo bizleri derinden yaralamaktadır. İşte Hakkari, İşte Şemdinli, İşte Uludere, İşte Antep! Son günlerde tekrar yoğunlaşan ve terör eylemi olarak yapılan hain saldırılarda şehit edilen evlatlarımıza, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. Kahraman askerlerimizin ve masum vatandaşlarımızın ocaklarına, tezgâhladıkları hain saldırılarla ateş düşüren teröristlere ve işbirlikçilerine lanet ediyoruz. Ülkemize dost bilinen sözde müttefiklerin, terörün baş hamisi olduğu gerçeğini anlamadan terörü yok etmek mümkün olmayacaktır. Bu toprakların mayasını oluşturan kardeşlik ve ümmet olma bilinci, Siyonizm’in içimize yerleştirdiği kavmiyetçilik ve tefrika dinamitleriyle yok edilmek istenmektedir. Yıllardır bu milletin aziz evlatlarını, birbirine sağ-sol, alevi-sünni, Türk-Kürt diyerek kırdıranlar artık fark gözetmeksizin milletimizi hedef tahtasına oturtmuşlardır. Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında İslam ülkelerinin sınırlarını değiştirmeyi kafasına koyanlar, planlarını adım adım uygularken; bu zulme muhatap olan Müslümanların birbirine düşmesi ve haçlı zihniyetini müttefik edinmesi hayret vericidir. Bu gün gelinen noktada her gün masum insanlar ölmektedir. Kan ve gözyaşı her yeri sarmaktadır. Çözüm adımları sonuçsuz kalmakta ve ırkçılık bir virüs gibi her tarafı sarmaktadır. Çözüm için atılan adımlar zayıf ve bizim toplumsal hafızamızın ve medeniyetimizin ruh ve tarih kökünden neşet etmiş çözümler değildir. Bu coğrafyanın sorunlarını Amerika ve Avrupa’nın tecrübesiyle çözmeye çalışmak bu milleti tanımamak ve insanlığı ikiyüzlü ve kandan beslenen batı medeniyetine teslim etmektir”dedi.

 

 

 

İNADINA KARDEŞLİK, İNADINA BİRLİK

“Milli Görüş’ün temsil ettiği medeniyet Fatih Sultan Mehmet’in, Selahaddin Eyyubi’nin, Sultan Abdulhamit Han’ın, Şeyh Said’in ve Erbakan Hocamızın temsil ettiği bir medeniyettir” diyen Urgun, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin bütün sorunları ancak bu medeniyet perspektifiyle çözülür. Batı medeniyetinin taşeronluğuyla sorunları çözmeye kalkmak, insanlığa sadece kan ve gözyaşı getirir. Saadet Partisi olarak biz bu sorunu ümmetin bir sorunu olarak görmekteyiz; dolayısıyla çözümünde ancak ümmet refleksi ortaya koyarak, İslam kardeşliğiyle çözülebileceğine inanıyoruz. İşte bugün burada ve İnegöl’ün önemli noktalarındaki stantlarımızla çözümü ‘İnadına Kardeşlik-İnadına Birlik’ sloganıyla ortaya koyuyoruz. 3 gün boyunca açık olacak stantlarımızda, ülkemize karşı oynanan oyunlar gözler önüne serilecek ve çözümün İslam Kardeşliğinde olduğu anlatılacaktır.”

Konuşmasında Türk halkına da seslenen Urgun, “Son olarak tüm halkımızı, annelerin gözyaşlarını akıtanların inadına, ocaklara ateş düşürenlerin inadına, çocukları öksüz, anneleri dul bırakanların inadına birlik olmaya, kardeş olmaya, ümmet olmaya davet ediyoruz. Açıklamamızı 1400 yıl önce insanlığa son sözlerini söyleyen Peygamberimiz; Efendimiz Aleyhisselamın sözleriyle bitiriyoruz: ‘Ey Mü`minler! Size iki emanet bırakıyorum, onlara sarılıp uydukça yolunuzu hiç şaşırmazsınız. O emanetler, Allah`ın kitabı Kur-an-ı Kerim ve Peygamberin sünnetidir. Mü`minler! Sözümü iyi dinleyiniz ve iyi belleyiniz! Müslüman Müslüman`ın kardeşidir ve böylece bütün Müslümanlar kardeştirler. Bir Müslüman`a kardeşinin kanı da, malı da helal olmaz. Fakat malını gönül hoşluğu ile vermişse o başkadır. Ey İnsanlar! Rabbiniz birdir. Babanız da birdir. Hepiniz Adem`in çocuklarısınız, Adem ise topraktandır. Arabın Arap olmayana, Arap olmayanın da Arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi; kırmızı tenlinin siyah üzerine, siyahın da kırmızı tenli üzerinde bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah`tan korkmaktadır. Allah yanında en kıymetli olanınız O`ndan en çok korkanınızdır” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07