www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TERÖRÜN BELİNİ KIRDIK

TERÖRÜN BELİNİ KIRDIK

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin,Terör örgütünün beli kırılmıştır ve tek tek bertaraf edilerek, tarih sahnesinde kötü anılar olarak yerini alacaktır.? dedi.

TBMM Genel Kurulu 1 Kasım seçimlerinin ardından dün yeniden açıldı. Açılış öncesi TBMM´nin bahçesinde TRT Haber´in konuğu olan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yeni döneme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

ÖNEMLİ VAATLERİMİZ VAR

AK Parti´nin günün şartlarına göre politikalar geliştiren, günü okuyan ve harmanlayan önemli bir siyasi aktör olduğuna vurgu yapan Şahin, ?1 Kasım seçimlerinde Türkiye´nin gelişen şartlarına göre, ekonominin şartlarına göre ve seçmenin isteklerine göre yepyeni bir seçim beyannamesi ile seçmenin huzuruna çıktık. Kadroda değişiklikler yapıldı. Ahmet Davutoğlu başkanlığında parlamentoda yemin ederek yeni döneme başlayacağız. Bu dönem 2015 ve 2019 arasında hiçbir seçim olmadığı, yasama ve ekonomik faaliyetlerin, Türkiye´nin dünyada hak ettiği yere gelmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı bir dönem olacak. Önemli vaatlerimiz var. İlk 100 gün içerisinde bunları yasalaştırarak yerine getireceğiz. İhracat ve ithalat hedeflerimizi yakalayacağız. Sosyal ve ekonomik seviyelerin yükselmesi hedeflerini tutturmak istiyoruz. Saf ve temiz bir dönem geçireceğiz. Terörle mücadelede net mesajlar verildi. Artık terör konusunun Türkiye´de konuşulmayacağı bir dönem yaşayacağız? dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BELİ KIRILDI

?Çözüm süreci adı altında bir süreç başlatmıştık? diyerek sözlerini sürdüren Şahin,?Temel amacımız, Türkiye´deki 78 milyon insanın birlik ve beraberlik ruhu içerisinde 780 bin kilometrekare toprak altında,tek bayrak altında tek devlet anlayışıyla huzur içerisinde yaşamasıydı. Bunu yanlış anlayan insanlar,Türkiye´ye kast etmek amacıyla hazırlık yapanlar olmuş. Bu insanların 20 Temmuz´da düğmeye basmasından sonra unuttukları bir şey vardı. Türk milletinin aklı, Türk siyasetinin aklı, kararlı ve istikrarlı bir AK Parti iktidarının aklını unutmuşlardı. Yine TSK´nın ve polisimizin aklını unutmuşlardı. Artık çok şey değişmiştir. Şuanda kendi güvenlik politikalarını, milli sermayesiyle güvenliğini oluşturan bir siyasi anlayışımız var. Ve mücadelenin de neticesini almaya başladık. Terör örgütünün beli kırılmıştır ve tek tek bertaraf edilerek, tarih sahnesinde kötü anılar olarak yerini alacaktır. Bizim tekbir amacımız vardır. O da 78 milyon insanımızın yurt içinde, 5 milyona yakın insanımızında yurt dışında milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde büyük, güçlü ve lider Türkiye ülküsüne hizmet edecek çalışmalarda bulunmasıdır. Bunun için ekonomimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bunun için KOBİ´lerimizi desteklememiz gerekiyor. Gençlerimizi yatırıma, ticaret ve sanayiye esnaf olmaya yönlendirmemiz gerekiyor. Üniversitede okuyan öğrencilerimizin ailelerinin üzerindeki yükü kaldırmamız gerekiyor. Üniversite kokuyan öğrencilerin ailelerine yük olmaması gerekiyor. AK Parti bu anlamda çok yeni programlar geliştirdi. Gençlerimize iş kurarken 50 bin lira kredi, genç çiftçilere 30 bin lira hibe destekleri, gençlere ücretsiz internet, kadınlara çocuk yapmaları konusunda yeni yeni vaatleri programımıza aldık.  Asgari ücreti ele alacağız. Türkiye´nin global pazarda sarsıntıya uğramayacağı şekilde bu konular ele alınacak. Ekonomi zenginleştikçe milli birliğimiz aynı paydada buluşacak. Bu anlayışla ülkemizi geliştirmeyi ve büyütmeyi hedefliyoruz. Yakın coğrafyamızda olan hadiselere bakın. Güçlü ve kararlı bir iktidar olmasa, Irak´ta, Suriye´de olan hadiselerin Türkiye´ye sıçramaması içten bile değil. Yunanistan´ın Ukrayna´nın başına gelenler belli. Yaşadığımız coğrafyada tek istikrar ve güvenlik havuzu Türkiye´dir. Bize verilen desteğin karşılığını 26. yasama döneminde vatandaşlarımızı daha da zenginleştirecek programla karşılık vereceğiz. 26. yasama dönemi tüm Türkiye ve komşu ülkelerde yaşayan insanlara hayırlar getirsin? şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19