?TERÖRÜN BİTİRECEĞİZ?

?TERÖRÜN BİTİRECEĞİZ?

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Nezir Kuyumcu, terörün bitirilmesinin AK parti kadrolarına nasip olacağını söyledi.

 

AK Parti İlçe Teşkilatı, 2. İlçe Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısı´nı Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda gerçekleştirdi. Yılda 6 kez yapılması planlanan ilçe danışma meclis toplantılarının 4´ü daraltılmış, 2´si ise üye ve vatandaşlara açık şekilde yapılacak.Önceki akşam daraltılmış olarak planlanan danışma meclis toplantısına;AKParti Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun,İnegölBelediye Başkanı Alinur Aktaş,İlçeBaşkanı Adem Demirel, yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri, kadın, gençlik kolları ve mahalle başkanları katıldılar.

 

DANIŞMA MECLİSİ 2 AY SONRA TOPLANACAK

Basına kapalı olarak yapılan danışma meclis toplantısıhakkında bilgilendirmelerde bulunan İlçe Başkan Yardımcısı Nezir Kuyumcu, ?Üyelerimizle ve vatandaşlarımızla birlikte yapacağımız ilçe danışma meclis toplantısı 2 ay sonra yapılacaktır? dedi.

 

TERÖRÜN BİTİRİLMESİ AK KADROLARA NASİP OLACAK

İlçe Başkan Yardımcısı Nezir Kuyumcu, ?İlçe danışma meclis toplantılarımızı 2 ayda bir gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirilen toplantıların bazılarını teşkilatımızla beraber yapıyoruz. Türkiye tarihinin en önemli zamanlarını yaşıyor.Ülkemiz Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, Çanakkale Savaşı benzeri zorlukların üstesinden geliyor. Terörün bitirilmesi de inşallah AKParti kadrolarına nasip olacak? şeklinde konuştu.

 

?HAKSIZLIKLARIN KARŞISINDAYIZ, HALKIMIZIN YANINDAYIZ?

Kuyumcu, ?Sadece teşkilatımızın katıldığıtoplantımızda Bursa Milletvekilimiz Sayın Cemalettin Kani Torun teşkilat mensuplarımızın merak ettiği tüm soruları cevaplandırdı. Ayrıca teşkilatımızla hafıza tazelemesi yaptık ve aklımızdaki tüm konuları konuştuk. Çok verimli bir toplantı oldu. Teşkilatımızın bel kemiği sayılabilecek mahalle başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza hedefleri belirledik. Hedeflerimiz büyük, ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde üstlendiğimiz rolün farkındayız. Partimizin üst kademelerinde görev alan yetkililer nasıl tabiri caizse kelleyi koltuğa almışsa, bizlerde İnegöl teşkilatı olarak onların sonucu ne olursa olsun yanlarındayız. Haksızlıkların karşısındayız, halkımızın yanındayız. AKParti tüm teşkilat mensuplarının ve oy verenlerinin yüzlerini yere eğdirmedi. Alnımız ak,başımız dik siyaset yapıyoruz. Ülkemizin siyasal yönetiminin vazgeçilmeziyiz. İnşallah 2 ay sonra üyelerimiz ve halkımız ile birlikte çok görkemli bir danışma meclis toplantısı yapacağız. Ülkemizin kronik sorunlarının bir bir çözümünü bulan AKParti kadroları yollarına emin adımlarla devam ediyor? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07