TERÖRÜN SORUMLUSU HÜKÜMETTİR

TERÖRÜN SORUMLUSU HÜKÜMETTİR

MHP İnegöl İlçe Başkanı Fahri İnkaya, Hakkari`nin Dağlıca bölgesinde 8 askerin şehit, 16 askerin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısından Başbakan Erdoğan ve hükümeti sorumlu tuttu.

Yaşanan terör saldırısının ardından yazılı bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya, “Gönlümüzde ve hafızalarımızda ebediyen yaşayacak olan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz. Yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.”dedi.

DEVLETİN TÜM İMKÂNLARI SEFERBER EDİLMELİ

İnkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye, hain terör saldırılarının sürdüğü, etnik bölücülerin her gün devlete meydan okuyan tahriklerle sahneye çıktığı, PKK militanlarının gündüz vakti yollarda barikatlar kurup kontroller yaptığı, insan kaçırdığı, Türkiye’nin belirli bölgelerinde devlet otoritesinin ortadan kalktığı karanlık bir dönemden geçmektedir. Çok tehlikeli sonuçları olacak bu vahim noktaya gelinmesinin en büyük sorumlusu terörle mücadeleyi zaafa uğratan, PKK açılımı ile bölücü emelleri siyaset sahnesine taşıyan ve İmralı canisi ile Türkiye’nin bölünmesiyle sonuçlanacak gizli siyasi çözüm pazarlıkları yürüten Başbakan Erdoğan ve hükümetidir. Terörle mücadele için Devletin tüm imkânları ülke içinde ve dışında seferber edilmelidir. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Milletinin başı sağ olsun.”

 

TSK SİLAH MI BIRAKTI?

Fahri İnkaya, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın ‘Hem sayıca fazlaydılar ve silahları vardı’ açıklamalarına yönelik ise; ‘Acaba yapılan gizli görüşmelerde TSK ve PKK’nın silah bırakması mı planlandı ki ‘silahları vardı’ gibi bir söylem içerisindeler?’ diye soru yöneltti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07