www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Teşekkür ve eleştiri bir arada

Teşekkür ve eleştiri bir arada

Hamzabey OSB’deki yolların geçte olsa yapıldığını belirterek teşekkür eden DEVA Partisi İlçe Başkanı Ahmet Kani Erbay, diğer taratan OSB’deki eksikleri dile getirerek eleştirilerde bulundu.

Yazılı açıklama yapan DEVA Partisi İlçe Başkanı Ahmet Kani Erbay, “Hamzabey mobilya ihtisas OSB yolunun yıllardır delik deşik yolunu 2022 yılının Haziran ayında çalışmalara başlayarak hatırlayan ve bu ay içinde de tamamlanan çalışma için mevcut siyasi iradeye teşekkür ediyoruz. Tamamlandı diyoruz ama inşallah daha önceki icraatları gibi yap-boz'a dönmemesini umarız. Milyonlarca liralık fabrikaların bulunduğu , ülkeye milyonlarca döviz kazandıran firmaların henüz foseptik altyapısı tamamlanmamış olsa da yolunu yıllar sonra tertemiz yapmış olmaları da takdire şayan bir durumdur..Nasıl ki yıllarca sürünceme de kalan Alanyurt-İnegöl yolu bittiğinde oh be diyerek teşekkür ettiysek, Nasıl ki şehrin girişindeki mobilyacıların gözbebeği Ertuğrulgazi Caddesinin önünü kapatan Avarlar kavşağının karmaşasını beş on deneme sonrası çözebildiklerinde teşekkür ettiysek,  Nasıl ki onlarca ay sanayide toz toprak , çamur içinde kaldıktan sonra bir zahmet asfaltlanma yapıldığında şükür diyerek teşekkür ettiysek bugün de Hamzabey OSB yolunun asfaltlanması adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Deva Partisi İnegöl İlçe teşkilatı olarak sorumlu muhalefet anlayışı gereği Nisan ayında milletvekilimizin müjdelerinden biri olan Hamzabey OSB girişindeki kavşağa trafik ışıkları projesini de hatırlatıyoruz.

Hatırlatıyoruz hatırlatmasına da daha önemli bir sinyalizasyon çalışması için müjde diyerek duyurdukları Metal Sanayi (fulla) kavşağı çalışmasının henüz başlamadığını bildiğimiz için pek de ümitli değiliz..”ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01