Teyo Emmi Kahkahaya Boğdu

Teyo Emmi Kahkahaya Boğdu

Ekranlarda Teyo emmi diye bilinen Erzurum Şehir Tiyatrosunun ünlü oyuncusu Cumhur Seval ve ekibi, İnegöl Belediyesi’nin Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Şebelebettin Paşa’ adlı oyunuyla İnegöllülerle buluştu.

Ekranlarda Teyo Emmi olarak bilinen Cumhur Seval’ın da yer aldığı Erzurum Şehir Tiyatrosu, İnegöl Belediyesi organizasyonu ile önceki gün ‘Şebelebettin Paşa’ adlı oyunlarını İnegöl’de sahneledi.

 

Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen tiyatro oyununun yönetmenliğini Semih Yetimoğlu yaparken, Sanat Yönetmenliğini “Teyo Emmi” adı ile ünlenen tiyatrocu Cumhur Seval yaptı. Tiyatro oyununa Kaymakam Aziz İnci ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve vatandaşlar katıldı. İki seansta sahnelenen Şebelebettin Paşa adlı oyun, izleyicileri kahkahaya boğdu.

Aile içerisinde geçen olayların anlatıldığı, sevgi ve saygının ana tema olarak işlendiği oyunda, televizyonlarda yayınlanan bazı dizi filmleri eleştiren göndermeler yapıldı. Oyun sonrasında tiyatrocu Cumhur Seval “Teyo Pehlivan” karakteri ile izleyici karşısına çıktı. TV ekranlarında sık sık canlandırdığı palavracı karakteri ile izleyicileri eğlendiren ünlü tiyatrocu ayakta alkışlandı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, oyun sonrası gerçekleştirdiği konuşmasında, “15-20 gün önce Erzurum’daydık. 1 akşam kalıp geriye dönmek zorunda kaldım. Kaymakam beyler 3-4 gün kaldılar. Meşhur cağ kebapçısında Cumhur Bey bizi ziyaret etmişlerdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hepsi üniversite öğrencisiymiş. Bunu da şimdi öğrendim. Türkiye turnesine çıktılar. Yoğun bir programları var. Kendilerine kolaylıklar diliyorum” dedi.

TEYO PEHLİVAN TÜRKİYE’DEKİ TİPLEMELER İÇERİSİNDE EN MÜKEMMELİ

Kaymakam Aziz İnci ise, “Belediye Başkanımızın dediği gibi yakın zamanda Erzurum’daydık. Erzurum ziyareti bir akrabaların, dostların buluşma ziyareti gibiydi. İlk defa Erzurum’a gitmiştik. Merak ediyorduk. Sadece şehir olarak değil insanıyla merak ediyorduk. Erzurum özel bir kültür... Teyo Pehlivan da oranın Nasrettin Hocası gibi. Teyo Pehlivan Türkiye’deki tiplemeler içerisinde en mükemmeli. Cumhur beyi tebrik ediyorum. Kendisine ve ekibine de başarılar diliyorum. Belediye Başkanımıza da bizleri böyle güzel bir akşamda böyle bir oyunda buluşturduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07