TEYO EMMİ KAHKAHAYA BOĞDU

TEYO EMMİ KAHKAHAYA BOĞDU

Erzurum yöresinin en sevilen karakterlerinden biri olan ‘Teyo Emmi’, Ramazan Sokağında İnegöllülerle buluştu. İlçe halkının ve protokolün yoğun ilgi gösterdiği gösteride kahkahalar havada uçuştu.

İnegöl Belediyesi’nin ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Ramazan Sokağında düzenlediği sahne gösterileri ünlü konukların katılımıyla devam ediyor. İlçe halkının her akşam farklı bir etkinlikle eğlenceli vakit geçirdiği sahne gösterileri kapsamında Pazar akşamı, televizyon ekranlarından Teyo Emmi ismiyle bilinen Cumhur Seval İnegöllülerle buluştu. Erzurum yöresinin sevilen simalarından olan Teyo Emmi’yi izlemek için İnegöl’deki Erzurumlular da Ramazan Sokağına akın etti.

 

PROTOKOLDE YERİNİ ALDI

İğne atsan yere düşmez denecek kadar kalabalık bir kitle ile karşılanan Teyo Emmi’nin gösterisine; AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, bazı belediye meclis üyeleri de katıldı.

 

İzleyicilerin alkışları arasında sahneye çıkan Teyo Emmi, yaptığı tiplemeler ve fıkralarıyla İnegöllüleri gülmekten kırdı geçirdi. Vatandaşların ayakta alkışladığı gösteri sonunda AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhur Seval’e fincan takımı takdim etti.

 

“RAMAZANI DOLU DOLU YAŞAYIN”

Burada kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ramazan Sokağı’nda her akşam farklı misafirleri ağırladıklarını ve ramazanın ruhuna, anlayışına uygun bir şekilde ramazan akşamlarını geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Vatandaşlara “Ramazan’ı dolu dolu geçirin” tavsiyesinde de bulunan Aktaş, şöyle konuştu: “Bu akşam çok değerli milletvekilimiz ile birlikte Mahalle Konağı’ndaydık. Orada her akşam 700-800 kişiye iftar veriyoruz. Yine hakeza farklı noktalarda iftarlar var. Yurtdışında da iftarlar var, bunu İnegöllü işadamları yapıyor. Belki basından okudunuz, Gürcistan’da iftar ve erzak dağıtımı, Kosova’da iftar ve erzak dağıtımı, Bosna’da iftar ve erzak dağıtımı… Birer akşam oralara da katıldığımız işadamlarımız ile beraber. İnegöl insanı hayırseverliğini, cömertliğini, Ramazan ile alakalı hamiyetler verdiğini her yerde gösteriyor. Allah herkesten razı olsun. Tabi gittiğim yerlerde gözlemim gerçekten onların durumları bizlere göre çok çok kötü. Benim âcizane tavsiyem; hem çok çalışalım ilçemizi ve dolayısı ile ülkemizi daha iyi yerlere getirebilmek için hem de çok şükredelim. Ramazan da bu şükrün en iyi şekilde eda edildiği aylardan bir tanesi. Ramazan’ın kadrini kıymetini bilmek lazım. Önce bunları kendime söylüyorum sonra da size söylüyorum tabi ki. Bu duygu ve düşünceler ile şimdiden Ramazan’ınız tekrar hayırlı olsun diyorum. Malum bu Ramazan içerisinde bin aydan daha hayırlı bir Kadir Gecesi var. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

 

“MÜSLÜMANLARIN KARDEŞLİĞİNİ HEP BERABER GÖSTERELİM”

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ise, herkesin Ramazan’ını kutladığını belirterek başladığı konuşmasında, “Allah nice güzel günlere hep beraber kavuşmayı bizlere nasip etsin. Ramazan bereket ayı, Ramazan kardeşlik, yardımlaşma ayı, sevgi ayı, barış ayı, güzellik ayı… Biz de bunun güzel örneğini bu akşam İnegöl’de görüyoruz. Ben bu programlarda emeği geçen başta Başkanımız olmak üzere, İlçe Başkanımıza, yetkililere, her arkadaşa tek tek teşekkür ediyorum. Bizleri böyle güzel akşamlarda buluşturuyorlar. Her akşam farklı programlar var. Ben İnegöl Belediye Başkanımı çok eski tanırım. Çok değerli bir kardeşimiz. Güzel hizmetler yaptı İnegöl’e, inşallah bundan sonra da güzel hizmetler yapacağız. Biraz önce kendisi de bahsetti. Biz Türkiye’de huzur ortamında çok güzel bir Ramazan kutluyoruz. Allah birçok nimet vermiş bizlere, bunlardan istifade ediyoruz. Ama gerek ülkemizin içinde, gerekse dünyanın birçok yerinde Filistin’de, Mısır’da, Suriye’de, Myanmar’da çok zorda olan kardeşlerimiz var. Onlar için de dua edelim. Elimizde imkân varsa onlara da yardım edelim ki, Müslümanların kardeşliğini hep beraber gösterelim. İnanıyorum ki sizler bu kardeşliği devam ettiriyorsunuz. Bu ülkenin huzurunu bozmaya çalışan insanlara şuana kadar fırsat vermediniz, bundan sonra da fırsat vermeyeceksiniz. Sayın Başbakanımıza sahip çıkacağız, bu ülkeye hep beraber hizmet diyorum ve Ramazanınızı tekrar kutluyorum, Allah bayrama kavuştursun, hayırlı akşamlar” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07