TEYO EMMİ KAHKAHAYA BOĞDU

TEYO EMMİ KAHKAHAYA BOĞDU

İnegöl Belediyesi Nisan Ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında ilçemize gelen Teyo Emmi ‘Gülmece Güldürmece' adlı tiyatro oyunu kahkaha tufanı kopardı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü sabah 14.00 ve akşam 20.00 olmak üzere iki seans halinde Belediye Kültür Sarayı'nda sahnelenen Teyo Emmi ‘Gülmece Güldürmece' adlı tiyatro oyunu vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Oyuna, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, bazı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Oyun öncesinde konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Bugün, gündüz ve akşam olmak üzere iki seans halinde sahnelenen, Teyo Emmi ‘Gülmece Güldürmece' adlı tiyatro oyunu etkinliği için bir aradayız. Amacımız, düzenlemiş olduğumuz bu etkinliklerle, orta oyun ve seyirlik oyunlarımızla kültürümüzü, bizi biz eden değerlerimizi, Türk kültür varlığını yüceltmek ve tanıtmaktır. Ayrıca, kaybolmaya yüz tutmuş gelenek, örf, adet ve ananelerimizi gençliğimize, insanlarımıza aktarmaktır. Televizyon ekranlarında sergilediği performansıyla yediden yetmişe herkesin beğeni ve takdirini kazanan ‘Teyo Emmi' lakaplı Cumhur Seval, iki seans halinde sergilenen tiyatro oyununda, yepyeni skeçleriyle, komik hikâyeleri ve tiplemeleri ile siz sanatseverlere eğlenceli anlar yaşatacak. Ekranlardan tanıdığımız Teyo Emmimiz; Cumhur Seval, gözlemleri, üstün oyun gücü ve yazarlığı ile dikkat çekmektedir. Televizyon ve çeşitli etkinliklerde farklı hikâyeler ve tiplemeler ile karşımıza çıkmaktadır. Erzurum Şehir Tiyatrosu'nda halan sanat yönetmeni olarak görev yapan Cumhur Seval, yurt genelinde Teyo tiplemesi ile öne çıkmaktadır. Giyim tarzı ve fiziki görünümüyle bile insanları güldürebilen, hikâyelerini Erzurum yöresi şivesi ile anlatan ‘Teyo Emmi' kendine has anlatımı ve esprileri ile sizlerin karşısına çıkacak” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmanın ardından sahnelenen oyun ile İnegöllü sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatıldı.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07