www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TİM´de Öztiryaki Kararı

TİM´de Öztiryaki Kararı

Türkiye ihracatının bugüne gelmesinde önemli rol üstlenen Türkiye İhracatçılar Meclisi´nde (TİM), yeni başkan 30 Haziran´da belli olacak. İhracatçılar meclisinde yer alan İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği ekibi bu seçimde Tah

Türkiye ihracatının lokomotif kuruluşu Türkiye İhracatçılar Meclisi´nde (TİM), 30 Haziran Cumartesi günü yeni başkanını seçecek. İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği gelecek dönemde Tahsin Öztiryaki ile birlikte yol almak istiyor.

 

İNOVASYON VE ARGE ODAKLI ÇALIŞMALAR BEKLİYORUZ

TIM Başkanı Mehmet Büyükekşi´nin görev süresince Türkiye ihracatının bugüne gelmesinde önemli roller üstlendiğini söyleyen İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, tüm adayların çok değerli isimler olduğunu söyledi. Bu yeni dönemde inovasyon kültürünün ihracatın her noktasında olması gerektiğini söyleyen Ahmet Güleç destekledikleri başkanın inovasyon ve ARGE odaklı çalışacaklarından emin olduklarını belirtti.

 

DÜNYANIN 10 EKONOMİSİ ARASINA GİRMEK İSTİYORUZ

Güleç; ?Hepimiz biliyoruz ki 2023´e çok az bir zaman kaldı. Önümüzdeki 5 yıl içinde de Türkiye´yi dünyanın ilk 10 ekonomi ülkesi içinde görmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ar-Ge, inovasyon ve tasarıma önem veriyoruz ve sektörlerin bu başlıklar altında önemli işlere imza atacağını biliyoruz. Katma değeri yüksek ürünlerin ortaya çıkmasıyla ihracatta daha güçlü olacağımızı biliyoruz. Bu noktada genç fikirler sektörümüz için çok önemli. Genç fikirleri desteklemeli ve genç iş gücünü harekete geçirmeliyiz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25