www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TIRLAR MAHSUR KALDI

TIRLAR MAHSUR KALDI

İnegöl Hali´nden zarar ettiği gerekçesiyle arızalanan hal kapısını 5 aydır tamir ettirmeyen TARIM A.Ş., esnafı mağdur etmeye devam ediyor.

Yaklaşık 5 aydır bir kapısı arızalı olan ve onarılmayı bekleyen İnegöl Hali´nde dün isyan vardı. 

İki kapısı olan halin, arızalı kapı kısmında sevkiyatı biten araçlar, diğer kapı kısmında sevkiyatlar devam ettiği için çıkış yapamadı.

Duruma isyan eden esnaflar, TARIM AŞ yetkililerini, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye şikâyet ettiler.

TARIM AŞ´Yİ ALTEPE´YE ŞİKAYET ETTİLER

İnegöl Hali´nde esnafın üvey evlat muamelesi gördüğünü kaydeden halciler, ?Büyükşehir yasası sonrası İnegöl halini yönetmeye başlayan TARIM AŞ, hizmet vermede büyük sorun yaşıyor. Daha kurumsal kimlikle yönetileceğini sandığımız İnegöl Hali´nde esnafın hali içler acısı. Hiçbir sorunumuza kulak verilmiyor. Bakın kapımız yaklaşık 5 aydır arızalı.  Tırlar tek kapıdan girip çıkıyor.  Bugün sevkiyat için birçok kamyon ve tır, hal içerisine giriş yapınca büyük sorunlar yaşandı. Bir tarafın sevkiyatı bitti, araçlar çıkış yapacak ama maalesef diğer kapıda sevkiyat devam ettiği için araçlarımızı çıkaramadık.?

ARTIK HİZMET İSTİYORUZ

TARIM A.Ş´nin arızalı kapıyı İnegöl halinden zarar ettiği gerekçesiyle yaptırmadığını öne süren esnaflar, ?TARIM A.Ş arızalı kapının tamir ücretini biz hal esnafına ödetmek istiyor. Biz burada kiracıyız, biz üzerimize düşeni zaten yerine getiriyruz. Kapıyı yatırması gereken TARIM A.Ş´dir. Bu böyle gitmez. Sesimize kulak vermeyen TARIM AŞ´yi buradan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altep´ye şikâyet ediyoruz. Sayın Altepe, İnegöl Hal esnafınin sesine kulak verin ve bu rezalet son bulsun. Biz esnaflar olarak ne isteniyorsa veriyoruz, ancak TARIM A.Ş. görevini tam anlamıyla yerine getirmiyor. Artık hizmet istiyoruz?dediler.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00