www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TIRLAR NEREYE GİTTİ

TIRLAR NEREYE GİTTİ

MHP İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Bayırbucak Türkmenlerine yardım maksatlı gönderilen 2 tırın, AK Parti Bursa teşkilatı tarafından Diyarbakır´a yapılan yardım tırları arasına dahil edildiğini öne sürdü.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram, ?İnegöl kamuoyunun hatırlayacağı üzere 15 Şubat 2016 günü AKP İnegöl İlçe Teşkilatı´nın Suriye´de yaşayan Bayırbucak Türkmenlerine gönderilmek üzere hazırladıklarını iddia ettikleri2 adet yardım tırının yola çıktığı şeklinde haberler basında yer almıştı.Hatta bu yardım tırlarının üzerine şanlı Ay yıldızlı bayrağımız ve  ?AKP İnegöl İlçe Başkanlığı Bursa´dan Bayırbucak´a Kardeşlik Köprüsü´ yazılı pankart asılıp dualar eşliğinde basına poz verilmişti.Ancak 18 Şubat 2016 günü yerel ve ulusal basındaAKP Bursa Teşkilatının ?Aşımı Paylaşıyorum´ kampanyası ile Diyarbakır´da yaşayan terör mağduru vatandaşlarımız için hazırladığı 12 tırlık yardım konvoyunun Diyarbakır´a uğurlandığı yönünde haberler yer almıştır. İşin ilginç tarafı ise Bursa´dan Diyarbakır´a gönderilen tırlardan 2 tanesinin İnegöl´den Bayırbucak Türkmenlerine gittiğiiddia edilen tırlar olduğu anlaşılmıştır.Resimlerden görüleceği üzereAKP İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için toplandığı iddia edilen yardımların bulunduğu tırlarile Diyarbakır´a gönderildiği söylenen tırların aynı olduğunu görmüş bulunmaktayız? dedi.

 

TIRLAR NEREYE GİTTİ?

İnegöl´den uğurlanırken üzerinde Ay yıldızlı bayrağımız ve  ?AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı Bursa´dan Bayırbucak´a Kardeşlik Köprüsü´ yazılı pankartlar daha sonra ?Bursa-Diyarbakır Yardım Kampanyası´ yazılı pankartlar ile değiştirilmiş ve söz konusu yardımlar Diyarbakır´a götürülmüştür.Özellikle vurgulamak isteriz ki; Diyarbakırlı vatandaşlarımız için yardım toplanmasına hiç bir itirazımız yoktur. Olamazda. Ancak; başta AKP´li İlçe Başkanı Adem Demirelve Alinur Aktaş olmak üzere fotoğraf karesinde yer alan bütün yöneticilere cevaplamaları için bir soru yöneltmek isteriz;İnegöllü vatandaşlarımızın desteği ile hazırlanan 2 adet yardım tırıBayırbucak´a mı yoksa Diyarbakır´a mı gitti?? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19