www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Tırtıl Kıtır, Kahkahaya Boğdu

Tırtıl Kıtır, Kahkahaya Boğdu

İnegöl Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen çocuk tiyatro gösterilerinde bu hafta, ?Tırtıl Kıtır? isimli tiyatro oyununu İnegöllü çocuklar ile buluştu.

İnegöl Belediyesi, kültür sanat sezonunun açılmasıyla birlikte çocuk tiyatrosu gösterilerinin de startını vermişti. Her Cumartesi İnegöllü çocuklar için düzenlenecek çocuk tiyatrolarının ilki geçtiğimiz hafta ?Meraklı Aslan Lio? adlı oyunun sahnelenmesiyle başladı. Bu hafta ise Savaş Tezcan´ın yazıp yönettiği ?Tırtıl Kıtır? isimli çocuk tiyatro oyunu İnegöllü çocuklarla buluştu. Minik izleyiciler, Tırtıl Kıtır´ın macerasının sahneye taşındığı oyunda eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

 

ÇOCUKLAR; HAYAL DÜNYASINDA GÜZEL BİR YOLCULUĞA ÇIKTILAR

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda 14.00´da gerçekleştirilen ?Tırtıl Kıtır? 6-12 yaş arası çocuk tiyatro oyununda; Kıtır isimli tırtılın başından geçenler konu alındı. Çocukların hayal dünyasına farklı bir pencereden bakılan oyunda çalışmanın, paylaşmanın ve sevginin önemine değinilirken, İnegöllü minikler farkındalık ortaya koyan böylesi güzel bir etkinliğin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu oldular. Tırtıl Kıtır´ınhikayesinin eğitici ve eğlendirici şeklide aktarıldığı oyunda; hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar. Sahnelenen çocuk tiyatrosu sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80