www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TOFAŞ İLE BELEDİYESPOR EL ELE

TOFAŞ İLE BELEDİYESPOR EL ELE

Türkiye Basketbol 1. Ligekiplerinden Tofaş´ın Baş Antrenörü Orhun Ene, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

Ziyaret esnasında bir açıklama gerçekleştiren Tofaş BaşAntrenörü Orhun Ene; ?Bugün bizleri kabul ettikleri için Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. İnegöl´ü özellikle voleybolda almış oldukları başarılarından dolayı yakinen takip ediyoruz. Tofaş Kulübü olarak sizleri kardeş gibi görüyoruz. Bu noktada basketboldaki tecrübelerimizi sizlerle paylaşmaya hazırız. Elimizden geldiği kadarıyla vaktimiz olduğu sürece sizlerle beraber olmaktan, sporu konuşmaktan mutlu olacağımızı ve ayrıca burada gençlerimize ve insanlarımıza sporla ulaşabilmek adına elimizden geleni yapacağımızı da belirtmek istiyorum. Ayrıca daha önce Tofaş maçlarına geldiğinizi söylediniz. Bu vesile ile bizler de sizleri maçlarımıza bekliyoruz. Son olarak bugün bizleri kabul ettikleri için bir kez daha sizlere teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum? dedi.

 

SALON SPORLARINI SEVDİRMEK İSTİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; ?Öncelikle çok değerli milli sporcumuz aynı zamanda Tofaş basketbol takımımızın hocası Orhun Ene hocamıza ve değerli misafirlerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Belediyespor´daki arkadaşlarımızın bilgisi dâhilinde bugün bizim misafirimiz oldular. Tabi İnegöl Belediyespor´un ismi ve vizyonu belli. Bu noktada şehirdeki gençlere özellikle ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde gençlere salon sporlarını sevdirmek bunlarla alakalı kabiliyetli sporcuları alıp Türk basketboluna, Türk voleyboluna kazandırmak önceliğimiz. Beraberinde de bu aktiviteleri şehrin bütün kesimlerine aksettirmek gibi bir hedefimiz ve bir amacımız var. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmaya gayret gösteriyoruz? şeklinde konuştu.

 

UZUN VADELİ BAŞARILAR HEDEFLİYORUZ

Aktaş; ?Bugün Orhun hocamızın ziyareti bizlere ciddi bir güç verdi, bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Bu yıl basketbolda Belediyespor olarak ilk defa Deplasmanlı Bölgesel Lig´de mücadele ediyoruz. Temennimiz kısa vadeli başarılardan ziyade, daha uzun vadeli kalıcı başarılar ortaya koymaktır.Bu noktada şehirde bir iz bırakmak ve şehirde bu konuda ciddi bir alt yapı oluşturmak istiyoruz. Bu mana da Tofaş basketbol takımını idarecileri de buradayken şunu ifade etmek istiyorum, onların tecrübelerinden istifade etmek bizim için büyük bir şans. Futbolda nasıl İnegölspor için Bursasporla irtibat halindeysek basketbolda da Tofaşlabu noktada irtibat halinde olmaktan çok büyük bir keyif alacağımızı düşünüyoruz. Bu arada Tofaş ligde çok iyi gidiyor ve oynadıkları maçlarda 15´te 15 yaptılar. Play-Off da dâhil sonuna kadar bu şekilde giderek Tofaş´ın asıl yeri olan Süper Lig´e gelmesi bizim de en büyük beklentimizdir. Ayrıca en kısa zamanda Tofaş´ın bir maçını da izlemekten mutlu olacağımızı belirtmek istiyorum. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25