www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TOKİ´de Ağaçlandırma Şenliği

TOKİ´de Ağaçlandırma Şenliği

TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2 dönümlük okul bahçesi alanında ağaçlandırma töreni düzenledi.

Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Zengin, Baykoca Mahalle Muhtarı Recep Kelebek, okul müdürleri, okul öğretmenleri vatandaşların ve öğrenciler, Akasya, Selvi Çamı, Süs eriği ve Süs Kirazı´ndan oluşan 250 fidan toprakla buluşturdular.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Zengin, okul bahçesinin daha da yeşillendirilmesi ve ağaçlandırılması kapsamında Yeşil Hedef Doğa Gönüllüleri işbirliğiyle düzenlenen fidan dikim çalışmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Okul Müdürü Talip Yediyıldız ise, düzenlenen fidan dikim çalışması ile öğrencilerde doğa bilincinin gelişmesine katkı sağlamak istediklerini belirtti.

 

Yeşil Hedef Doğa Gönüllüleri Sorumlusu Tülay Gölcü Kartalkaya, Bursa´da okulların yeşillendirilmesi adına çalışma yaptıklarını belirterek, TOKİ Necil Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin Bursa´da ağaçlandırdıkları 5. okul olduğunu söyledi.

 

Konuşmaların ardından projeye destek olan protokol mensuplarına ve özel sektör temsilcilerine plaket takdim edildi.Okul Müdürü Talip Yediyıldız,Yeşil Hedef Doğa Gönüllüleri sorumlusu Tülay Gölcü Kartalkaya teşekkür plaketi takdim etti.

 

TOPLU AÇILIŞ

Ağaç dikiminden sonra okul imkânları ile yaptırılan190 kişilik konferans salonu, 75 kişilik toplantı salonu, Fizik Laboratuarı, Biyoloji-Kimya Laboratuarı ile Fen Bilimleri Sokağı açılışı protokol tarafından gerçekleştirildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 

 

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19