www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Toki'de Minik Sergi

Toki

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından 2014-15 eğitim öğretim yılı boyunca hazırlanan eserler, İnegöl AVM'de açılan Okul Öncesi Geri Dönüşüm Defilesi-Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi” ile beğeniye sunuldu.

Dün saat 16.30'da düzenlenen sergi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürleri Orhan Çelik, Fuat Akaltun, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 5'İNCİ SERGİ AÇILIYOR

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu Müdürü Metin Doğan, Okulumuz açılalı 5 yıl oldu. Bu süre zarfında okulumuz birçok etkinliği oldu. Her yıl okulumuzda kermes, sergi ve defile düzenliyoruz. Bu yıl 5'nci sergimizi açıyoruz. Serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Okullar sadece akademik eğitimler veren kurumlar değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapan kurumlardır. Biz de bu anlamda değişil etkinlikler yapıyoruz. Sergimizin açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 BİRİNCİ ÖNCELİK EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTIRMAKTIR

Eğitim öğretim yılında sona yaklaşılması münasebetiyle okullarda büyük bir heyecan ve hareketlilik olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, Öğrencilerimiz yıl içerisinde çeşitli el emeği ve göz nuru dökerek hazırladıkları eserleri düzenlenen sergilerle İnegöl halkının izlenimine sunuyorlar. Bugün de burada TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı eserleri sergiliyorlar. Bu bir güzelliktir. Tabi ki okullarımızın birinci önceliği eğitimde kaliteyi arttırmak. Akademik bilgiyi, beceriyi kazandırmak ama bunun yanı sıra da sosyal, kültürel faaliyetlerle öğrencimizin hem deşarj olabilmeleri hem velilerimizin mutlu olmaları hem de İnegöl halkına güzel şeyler izletmek için bu tür çalışmalar yapıyorlar. Biz de bu tür etkinliklerle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.

 TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı Geri Dönüşüm Defilesinin ardından kurdele kesimiyle Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi” izlenime açıldı. İnegöl AVM Sergi Salonunda düzenlenen sergi 27 Mayıs Çarşamba gününe kadar izlenime açık kalacak.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19