www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Topçu, Onursal Başkan Oldu

Topçu, Onursal Başkan Oldu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Uluslararası Alija Düşünce Derneği Onursal Başkanı oldu.

Uluslararası Alija Düşünce Derneği tarafından davet edilen ve İnegöl´e gelerek konferans veren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu´ya Onursal Başkanlık unvanını verdi.

ONUR VE ŞEREFLE TAŞIYACAĞIM BİR UNVAN

Onursal Başkanlık teklifini kabul eden Topçu, ?Başkan ve yönetimine tarafıma layık görüp tevdi ettikleri Onursal Genel Başkanlık görevini, Türk İslam dünyasının bilge lideri Aliya İzzetbegoviç´in evlatları tarafından bana verilmiş olması hayatım boyunca onur ve şerefle taşıyacağım bir unvan olacaktır. Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç´in evlatları ile kardeşlerim ile beraber olmaktan, onların düşünce derneğinde bulunmaktan son derece memnunum. Bizi Boşnak misafirperverliği ile ağırlayan değerli başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum. Kardeşlerimin birlikle daim olsun. Türk kültürüne, büyük Türk milletinin birliğine ve dirliğine büyük katkıları olan Boşnak asıllı kardeşlerimizin kıyamete kadar başları dik, alınları açık, güvenli, özgür ve refah içinde yaşamalarını diliyorum. Bilge Kral emaneti olan Boşnak kardeşlerimiz bilsinler ki onların üzerinde Rabbimiz, arkalarında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milleti vardır? ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Uluslararası Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert İSE, ?Geçtiğimiz günlerde davetimizi kırmayarak İnegöl´e gelen ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile alakalı konferans veren Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Yalçın Topçu beyefendiye derneğimizin ?Onursal Genel Başkanı´ olma teklifini sunduk. Kendisi yine bu teklifi de reddetmeyerek derneğimizin ?Onursal Genel Başkanı´ olmuştur? dedi.

ÜCRETSİZ DİL KURSU VERİLECEK

Dernek çalışmaları ile ilgili bilgilerde veren Uluslararası Alija Düşünce Derneği Başkan Ahmet Sert, ?Derneğimizin çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetleri devam ediyor. Yeni bir kültürel faaliyete daha adım atmış bulunuyoruz. Artık dernek binamızda ücretsiz Boşnakça dil kursu verilecektir. Boşnakça öğrenmek isteyen kardeşlerimizi dernek binamıza kayıt olmaya bekliyoruz? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29