Toptan temizlik yapacağız

Toptan temizlik yapacağız

İnegöl’de partisinin ilçe başkanlığı binasını açan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Türkiye’de bu kötü gidişatı bir tek şartla durdurabiliriz. Toptan temizlik yapacağız. İktidarı muhalefeti beraber göndereceğiz.”dedi.

Partisinin İnegöl’deki ofisinin açılışına katılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, açılış öncesi açıklamalarda bulunarak hem muhalefeti hem de iktidarı eleştirdi.

İktidarı muhalefeti beraber göndereceğiz

Parti binasının açılışı sonrası ilçe halkına bir konuşma yapan İnce, “Bir yanda 20 yıllık bir iktidar, bir yanda da 20 yıllık bir muhalefet var. 20 yılın sonunda iktidar doları uçurmuş, çiftçiler tarlalarını terk etmiş, emekliler geçinemiyor, ama muhalefet umut olamıyor. Muhalefet çıkmış,  güçlendirilmiş parlamenter sistem getirecekmiş. Ya siz önce kendi partinize demokrasi getirin. Siyasi partilerde başkanlık sistemi var. Ön seçimleri kaldırmışlar. Genel başkanlarının astığı astık, kestiği kestik, demokrasi getireceklermiş. Demokrasi istiyorsan Memleket Partisi’nde var. Bir siyasi partinin amacı nedir; ülkeyi yönetmektir. Siyasi partinin amacı ülkeyi yönetmekse, genel başkanı da yönetmek için aday olur. Bugün ki anayasada ülkeyi kim yönetiyor; Cumhurbaşkanı yönetiyor. O zaman aday olacaksın. Türkiye’de bu kötü gidişatı bir tek şartla durdurabiliriz. Toptan temizlik yapacağız. İktidarı muhalefeti beraber göndereceğiz”



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00