TRAFİK ARAPSAÇI OLDU

TRAFİK ARAPSAÇI OLDU

Şiddetli lodos hayatı olumsuz yönde etkilerken, elektrik kesintileri nedeniyle İnegöl'ün çoğu bölgesinde çalışmayan sinyalizasyon sistemi, trafiği tehlike düşürdü.

İnegöl’de yaşanan şiddetli lodosun ardından şehrin birçok bölgesinde elektrik kesintileri yaşandı. Elektrik kesintileri sadece vatandaşı mağdur etmedi aynı zamanda çalışmayan sinyalizasyonlar nedeniyle trafiği de tehlikeye düşürdü.

Binlerce aracın trafiğe çıktığı İnegöl’de sinyalizasyonları çalışmaması araçlarda olduğu gibi yayalarda sıkıntıya yol açtı.

YAYALARIN TRAFİKLE İMTİHANI

Oluşan tablodan en çok etkilenen kesim yayalar oldu. Kırmızı ışığın adeta unutulduğu trafik akışı içerisinde yoldan geçmeye çalışan yayalar birçok kez kaza tehlikesi atlattılar.

ALANYURT YOLU ARAPSAÇINA DÖNDÜ

Trafik akışının süratli ve yoğun olduğu Alanyurt bölgesinde de durum aynıydı. Özdilek Köprülü Kavşağı ve Yağlı Tohumlar Kavşağı’nda adeta arapsaçına dönen trafik, sürücüler arasında münakaşalara sebep oldu. Olası kazalar birçok kez son anda atlatılırken, sürücüler duruma isyan ederek yetkilileri göreve çağırdılar. 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32