TRANSFER YAPMAYACAĞIZ

TRANSFER YAPMAYACAĞIZ

Ligin ilk yarısını lider Yenicespor’un 2 puan gerisinde averaj farkıyla 3. Sırada kapatan Gençlergücü’nün Genel Sekreteri Ersen Nari, ikinci yarıda da aynı kadroyla mücadele edeceklerini, transfer düşünmediklerini söyledi.

Gençlergücü Spor Kulübü Genel Sekreteri Ersen Nari, ligin ilk yarısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Ersen Nari, teknik heyete ve sporculara teşekkür ederek başladığı açıklamasında; “2012-2013 sezonu için öncelikle içimizden birileri olarak gördüğümüz teknik kadromuz ile birlikte yaptığımız transfer çalışmaları neticesinde genç ve tecrübeli isimlerden oluşan kadromuz ilk yarı sonunda oynadığımız 12 maç sonunda 7 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet karşılığında topladığımız 24 puan ile lider Yenicespor’un 2 puan gerisinde averajla 3. sırada tamamladık. Teknik sorumlumuz Muhammet Şaffak nezaretinde yapılan çalışmalar neticesinde çok koşan, mücadeleci, kazanmak isteyen ve seyir zevki yüksek bir takım oluştu. İlk yarıda toplanan 24 puan ile sezon sonunda Play Off oynayacak 3 takımdan biri olmak adına önemli mesafe kat ettik. Yönetim olarak bu yıl kadro tercihimizi ağırlıklı olarak genç ve istekli oyunculardan meydana getirirken tecrübeli isimlerin katkıları ile ilk yarıda güzel işlere imza attığımızı düşünüyoruz. Futbolcularımızın ve teknik kadromuzun çabaları, iyi niyetleri ve gayretleri camiamız tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır” dedi.

Birlik ve beraberliğin hat safhada olduğu, arkadaşlığın ve paylaşımcılığın ön planda olduğu bir ekip oluşmasına önemli katkı koyan teknik direktör Muhammet Şaffak ve Selahattin Esen’e teşekkür eden Nari, “Biz Yönetim olarak teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Onlar işlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çaba gösteriyorlar, camia olarak bizlere maddi ve manevi destek veren üyelerimizle, iş adamlarımızla daha sık bir araya gelerek ikinci yarı için kenetlenmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Birlik ve beraberliğin yanı sıra saygının olduğu yerde başarı kaçınılmaz olarak gelmek zorundadır. Böyle olumlu geçen bir sürede ilk yarıyı geride bıraktık. İkinci yarı çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir” diye konuştu.

Devre arası transfer çalışmaları hakkında da konuşan Ersen Nari, “Kadromuzda yer alan futbolcularımızın bizi Play Off hedefimize ulaştıracağına inancımız tamdır. Transfer yaparak huzurlu ortamımızı bozmak istemiyoruz. Yönetim olarak mevcut kadromuzla yola devam edeceğiz ve sezon sonunda Play Off oynayan İnegöl takımlarından birisi olacağız. Hedefimiz transferden çok futbolcularımıza olan taahhütlerimizi yerine getirmektir. Kulübümüzün formasını giyerek bizleri temsil eden efendilikleri ile ilk yarıda grubumuzda oynadığımız 12 maç sonunda hiç kırmızı kart görmeden en centilmen takımı olma unvan’ına sahip olan bu kardeşlerimiz bizleri son derece memnun etmektedirler. Bu anlamda Camiamızın her zamankinden çok daha fazla birlikteliğe ve desteğe ihtiyacı var Eski Başkan ve Yöneticilerimizle bir araya gelerek projeler geliştirmeye ve ekonomik girdiler sağlamaya çaba gösteriyoruz” açıklamalarında bulundu.

İKİNCİ YARI PAZAR GÜNÜ START ALIYOR

Nari, ligin ikinci yarısının Pazar günü saat 12.00’da Kurtuluş Sahasında Gürsu maçı ile başlayacağını da kaydederek, şöyle konuştu: “Gürsu maçından 3 puanla ayrılarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz bu anlamda teknik kadromuza ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Pazar günü saat 12.00’da başlayacak olan ikinci yarının ilk maçı olan Gürsu maçına tüm camiamızı bekliyoruz.”dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22