TRANSFERDE HAREKETLİ GÜNLER

TRANSFERDE HAREKETLİ GÜNLER

İnegölspor, ligin başlamasına sayılı günler kala transferde atağa kalktı. Bordo Beyazlı kulüp takıma 4 takviye yapmak için girişimlerini hızlandırdı.

 

Teknik Direktör Serhat Güller´in talebi doğrultusunda transfer kararı alan yönetim, son günlerde hareketli saatler yaşıyor. 4 transferin yapılması beklenen İnegölspor´da, yeni oyuncuların açıklanması ise an meselesi.

İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Al Hadd ile oynanan hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Maçı değerlendiren Güller, transferlere ilişkin de önemli bilgiler verdi.

TEMPOLU BİR KARŞILAŞMA OLDU

1-1 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmayı yorumlayan Güller, ?Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Zaman zaman çok iyi oynadığımız bir karşılaşma oldu. Oyun temposu olarak iyi yerlere geldiğimiz anlar oldu. Bunu tabi maçın 90 dakikasına yaymamız lazım. Kişisel anlamda hatalar da yaptık. Özellikle defansif anlamda yediğimiz gol, geri dönüşümüz biraz zayıf oldu. Daha iyi dönüp şut attırmamalıydık. Ama oyunsal anlamda baktığımızda oyuncularımız elinden geleni yapmaya çalıştılar. Bence de tempolu bir karşılaşma oldu. Ancak hala bazı eksikliklerimiz var. Bu eksiklikleri sezon başlayana kadar tamamlamamız gerekiyor? dedi.

TRANSFERDE SICAK SAATLER

Transferle ilgili soruları da yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, ?Özellikle bir kenar oyuncusu almaya çalışıyoruz. İnşallah bir kenar ve bir orta saha oyuncusu ile çok daha iyi duruma geleceğimize inanıyorum. Şuanda netleşen bir oyuncumuz var. Bir iki gün içerisinde gelmesini bekliyoruz. Bonservisi ile ilgili bir sıkıntı var onu halletmeye çalışıyoruz. Onun dışında görüştüğümüz bazı oyuncular var. Önümüzdeki 1-2 gün birçok şeyin hallolmasını bekliyoruz. Orta saha oyuncusu alacağız, kenar oyuncusu ve sol beke bir adam alacağız. Olursa orta sahaya iki takviye yapacağız? açıklamalarında bulundu.

GİDİŞATIMIZ İYİ

Serhat Güller, takımın henüz yüzde 100 hazır olmadığına da vurgu yaparak şöyle devam etti: ?Daha yüzde 100 hazır değiliz. Zaman zaman iyi tempolar yakaladık, ama bu temponun süresini uzatmamız gerekiyor. Gidişatımız iyi. Her maç üzerine koyarak oynuyoruz. Lig yaklaştı, o yüzden antrenman dozajımız da düşecek ve yorgunluk azalacak. Böylece tempomuz da artacak. Maç temposunu liglin 5-6´ncı haftada anca yakalarız.?



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07