TRANSFERDE SON HAMLE

TRANSFERDE SON HAMLE

Takımdan 2 oyuncu gönderen ve 3 oyuncuyla sözleşme imzalayan Bordo-Beyazlılar, hücuma dönük bir orta saha ile transfere son vermeyi planlıyor.

Sezonun ikinci yarısına sıkı bir kamp programı ile hazırlanan İnegölspor, transfer konusunda da işi sıkı tutuyor. İnce eleyip sık dokuyarak maliyeti düşük, ancak kaliteli sporcuları kadrosuna katmayı planlayan Bordo Beyazlılar; Kemal, Ferit ve Engin’in ardından hücuma yönelik bir orta saha oyuncusu ile transferi kapatmayı planlıyor.

BULUT SORULARI CEVAPLADI

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Manavgat’ta sürdüren İnegölspor, oynadığı hazırlık maçlarından galibiyet elde edemese de teknik heyet oynanan oyundan memnun. İlk maçta Denizlispor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz, ikinci maçta da Manavgat Evrenseki’ye 2-1 mağlup olmuştu. Bu maçın ardından konuşan Teknik Direktör Mehmet Bulut, kamp, hazırlık maçları ve transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

SABAH DAYANIKLILIK, ÖĞLEDEN SONRA TAKTİK

14 Ocak’ta son bulacak olan kampın güzel geçtiğini kaydeden başarılı teknik adam, 2 gündür hava şartları soğuk olmasına rağmen otelde çalışma ortamının, sahaların gayet güzel olduğunu söyledi. Kamp süresince günde çift idmanla çalıştıklarını ve antrenmanlarda genelde dayanıklılık çalışmaları yaptıklarını ifade eden Bulut, “Öğleden sonra da taktik çalışmaları üzerinde yoğunlaşıyoruz. 2 hazırlık maçı yaptık. Denizlispor ile 1-1 berabere kaldık. Manavgat Evrenseki ile de oynadığımız karşılaşmayı 2-1 kaybettik” dedi.

HAZIRLIK MAÇLARINDA TÜM OYUNCULARI GÖRMEK İSTİYORUZ

Hazırlık maçlarında skordan çok oyuna dikkat ettiklerini de vurgulayan Mehmet Bulut, “Denizlispor maçında oyunu sirküle ettik. Ama Manavgat alt ligde olmasına rağmen yenildik. Burada herkese forma şansı veriyoruz. Ben normal takımla çıksam çok rahat galip gelirim zaten. Skor önemli değil. Ligde şans vermediğimiz oyuncuları görmek istiyoruz. Kadroda sürekli değişiklik yapıyoruz hazırlık maçlarında, değişik on birlerle çıkmak zorundayız. Onları da görmek durumundayız. Oyuncularımın genel istek, arzu ve oyunu gayet iyi. Bir de yorgunluk oluşuyor. Günde çift idman yapıyoruz. Sabah yorucu idmanların ardından maçlar yapıyoruz” diye konuştu.

HÜCUMA DÖNÜK ORTA SAHA

Mehmet Bulut, son olarak transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeni transferlerin takıma uyum sağlamakta sıkıntı yaşamadıklarını kaydeden Bulut, “Kemal zaten bizim içimizden biri. Biraz maç eksiği var. 10-11 hafta forma giymedi. Hazırlık maçlarında ona daha fazla süre veriyorum. Tecrübeli deneyimli oyuncu. Ferit de uyum sağladı. Engin henüz hazır değil. Onu yarın (bugün) oynayacağımız Darıca maçında oynatacağım. Bir tane daha orta saha oyuncusu düşünüyoruz. Hücuma yönelik bir oyuncu olmasını istiyoruz. Eğer şartlar uygun olursa transfer yapacağız” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22