www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Tribün liderlerinden İnegölspor’a tam destek

Tribün liderlerinden İnegölspor’a tam destek

İnegölspor taraftar platformu adına bir açıklama yapan tribün liderleri Tevfik Taşkın ve Rıdvan Beriş, son iki haftada kaybedilen puanları şanssızlık olarak yorumlarken, İnegölspor’un şampiyonluğuna inandıklarını söylediler.

Dün ortak yazılı bir basın bildirisi yayınlayan tribün liderleri, ortak İnegölspor’un son haftalarda şansızlıklarla boğuştuğunu, ancak bu şanssızlığın yenileceğini vurguladılar.

İnegölspor taraftarları olarak sezon başından bu güne İnegölspor’un hep yanında olduklarına vurgu yapan Taşkın, “Bundan sonra da olmaya da devam edeceğiz. Son iki haftada alınan sonuçlar bizi üzüyor, ama biliyoruz ki çok kaliteli sporcu ve teknik heyete sahibiz. Takımımızın kötü oynadığını düşünmüyoruz. Sadece şanssızlığımızın kurbanı olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

Burak şanssızlığının kurbanı oldu

Kaleci Burak’la ilgili hafta başından beri yapılan yorumların ardından, Burak’a destek çıkan açıklamalarda da bulunan Tevfik Taşkın; “Son oynadığımız maçta eleştiri okları üzerine çeken kaleci Burak kardeşimiz de şanssızlığının kurbanı oldu. Onun ne kadar kaliteli bir kaleci olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Ona her zaman sahip çıkacağız. Biz şu düşünceye sahibiz; İnegölspor’u sevenler şunu bilsinler dünya üzerinde yenilmeyen, ligin gidişatına göre düşüş görmeyen takım yoktur. Şimdi daha çok birbirimize kenetlenmeliyiz. Biz inanıyoruz ki; bu yönetimle, bu teknik heyetle, bu oyuncularla sezon sonu şampiyonluk göğüsleyeceğiz.”dedi..

“Kastamonu Maçında Takımımıza Destek Vermek İstiyoruz”

Rıdvan Beriş ise; taraftarın çok sevdiği İnegölspor’un bu hafta sonu oynayacağı Kastamonu maçında takımın yanında olmak istediğini dile getirerek; “İnanıyoruz ki, takımımızda taraftarını yanında görmek istiyor. Kastamonu deplasmanı için Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’den, siyasi partilerimizden, odalardan ve iş adamlarımızdan otobüs kampanyamıza destek vermelerini istiyoruz. İnegölspor yönetiminden bu konuda hassas davranıp, desteğini bekliyoruz.  Ayrıca daha önceki deplasman maçlarında bizlere destek veren büyüklerimize tekrar teşekkür ediyoruz. Kastamonu maçından zafer şarkılarıyla 3 puanla döneceğimize cani gönülden inanıyoruz” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00