TSE`YE YAKIŞIR

TSE`YE YAKIŞIR

Alman menşeli TÜV Rheinland, firması tarafından 2011 yılında İnegöl`e kurulan mobilya test merkezinin yeterli pazarı bulamadığı ve bu sebeple de satılmasının gündemde olduğu öğrenildi.

2011 yılında mobilya sektöründe söz sahibi oda ve STK`ların girişimleri ile İnegöl`e kazandırılan mobilya test merkezinin, kurulduğu günden bugüne zarar ettiği ve bu sebeple de satılmasının gündemde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Konuya ilişkin gazetemizin sorularını yanıtlayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dünyaca ünlü TÜV Rheinland firmasına ait mobilya test merkezinin, İnegöl`e ve mobilya sektörüne büyük değer kattığını belirterek, " TÜV Rheinland firması şayet zarar ettiği gerekçesiyle mobilya test merkezini elden çıkarmayı düşünüyorsa, bu tesis almak İnegöl`de şubesi bulunan TSE`ye yakışır. TSE bilindiği üzere Avrupa`da, Afrika`da, Türkî Cumhuriyetlerde ve Rusya Federasyonuna bağlı ülkelerde kendini kabul ettirmiş değerli bir kuruluşumuzdur. Bu manada İnegölümüze ve mobilya sektörüne büyük katkılar sağladığına inandığım mobilya test labarutarının, İnegöl`de faaliyetini sürdürmesi açısından, TSE`nin buna talip olması noktasında, gereken girişimleri yapmaya hazırım. Yine bu konuda Ticaret Odamız, iş adamı derneklerimiz ve mobilya sektörüne yönelik faaliyet gösteren STK`larımızda bir çalışma yaparlarsa, bu işin üstesinden hep birlikte geleceğimizi düşünüyorum."dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68