www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Tüketicilere Bayram Uyarısı

Tüketicilere Bayram Uyarısı

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, Ramazan bayramına gelinmesiyle denetimlerini sıklaştırdıklarını belirterek, vatandaşların merdiven altı diye tabir edilen üretimlerden uzak durmaları gerektiğini ifade etti.

2018 yılının ilk yarısında binlerce işyerine denetimler gerçekleştiren İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi de çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürdüler.

 

Özellikle Ramazan ayı ile birlikte her köşe başında satılmaya başlayan tatlı ve gıda ürünlerinin Ramazan Bayramına yaklaşılmasıyla arttığını belirten Ekren, kayıtlı işletmeler haricinde merdiven altında ve evlerde üretilip, sokakta satış yapmak isteyenlere izin vermeyeceklerini belirtti.

 

DENETİMLER SÜRÜYOR

Denetimlerin aralıksız olarak sürdüğünü aktaran İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, ?Malumunuz Ramazan bayramına kısa bir süre kaldı. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de farklı bir coşkuyla Ramazan bayramı eda edilmektedir. Bizde İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak, vatandaşımızın bu mutluluğunu en sağlıklı ve en güzel şekilde icra edebilmeleri için gıda sektöründe ekstra işler yaparak bu Ramazan bayramı öncesi gelir elde etmeyi amaçlayan, gıda sektörünün temsilcilerini en iyi şekilde denetlemeyi hedefliyoruz. Bunların açıkta gıda ve tatlı satan işletmelerimiz geliyor. Şuana kadar bütün denetimleri tamamladık. Çok şükür hiçbir firmamızda ciddi sıkıntılar yok. Hepsi Ramazan bayramına hazır. Ramazan bayramına uygun bir şekilde faaliyetlerini yürütecekler. İnegöl´ümüzün başka güzel adetlerinden birisi de tatlıcılarımızdır. Bunlar yaklaşan Ramazan bayramı öncesi her köşe başında yerini alacaktır. Bizlerde bunlarla ilgili gerekli denetimlerimizi yaparak, vatandaşlarımızın en sağlıklı, en temiz ve en güzel ürünleri tüketmesine katkı sağlayacağımızı umuyoruz. Şimdiden bütün İnegöl halkımızın Ramazan Bayramını kutluyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71