Tüm Maçlarımızı Kazanmak İstiyoruz

Tüm Maçlarımızı Kazanmak İstiyoruz

Kafkasspor Basın Sözcüsü Serdar Kaçar, geride kalan tüm maçlardan galibiyetle ayrılarak ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade etti.

Hafta sonu deplasmanda ligde kalma hesapları yapan Duaçınarı ile karşılaşacak olan Kafkasspor,bu maçtan galibiyet bekliyor.Basın Sözcüsü Serdar Kaçar,?Duaçınarı açısından sezonun en kritik maçına oynayacağız ama düşüncemiz 3 puan? dedi.

YÜREĞİMİZİ SAHAYA KOYUYORUZ

Son haftalarda topladığı puanlarla zirve takibini sürdüren Kafkasspor hafta sonu oynayacağı Duaçınarı maçından 3 puan alıp yoluna emin adımlarla yürümek istiyor. Kafkasspor Basın Sözcüsü Serdar Kaçar,yaptığı açıklamada bu sezon genç ve mütevazı bir ekiple yola çıktıklarını söyleyerek, ?Çoğunluğu altyapıdan olmak üzere genç bir takım kurduk ve iyi temennilerle maçlara başladık.İlk maçlarda istediğimiz sonuçları alamasak da futbolcu arkadaşlar çabuk toparlandılar ve lige ağırlığımızı koyduk.Zor ve bütçeli takımlara karşı iyi mücadele edip iyi puanlar topladık.Özellikle bu konuda sahaya yüreklerini koyan arkadaşlara teşekkür ediyoruz? dedi.

MİSYONUMUZ FARKLI

Amatör kümelerde son yıllarda yüksek bütçeli takımlar kurulduğuna dikkat çeken Kaçar,?Bu yılki misyonumuz farklı.Oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla da güzel sonuçlara imza atıyoruz.Umarım bunun devamında güzel şeyler olacaktır?şeklinde konuştu.

2 PUANIMIZI GASP ETTİLER

Hafta sonu grupta ligde kalma hesapları yapan Duaçınarı ileönemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Serdar Kaçar,?Geçen hafta sahamızda ligin iddialı ekiplerinden YenişehirBelediyespor ile berabere kaldık.Sağ olsun bu maçtada hakem engeli karşımıza çıktı ve 2 puanımızı gasp ettiler.Futbolda bu sezon bunu bir kez daha gördük. 3 puan istiyorsan hakemide geçeceksin.Fakat yine söylüyorum genç ve tecrübesiz bir takımız ve bazen bununda dezavantajları oluyor.Biz genel olarak takımımızdan fazlaca memnunuz?diye konuştu.

PUAN KAYBI DÜNYANIN SONU DEĞİL

Pazar günü oynayacakları Duaçınarı müsabakasının dostluk çerçevesi bir geçmesini bekledikleri belirten Kaçar,?Biz açıkça Play-Off yarışını son ana kadar kovalayacağız.Bu şansın devam etmesi içinde tüm maçları kazanmaktan başka çare yok.Ama yinede kaybedilecek puanlar sonrasıda dünyanın sonu gelmeyecek.Yeterki camiamız bizim yanımızda her zaman yer alsın?ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24