Tüm insanlığın kurtuluşu için varız

Tüm insanlığın kurtuluşu için varız

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, tüm insanlığın kurtuluşu için çalışan ve bu konuda en sistemli çalışan teşkilatı olduklarını belirterek, Dünyadaki her coğrafya ve her toplum bizi ilgilendiriyor. Bizler tüm insanlığın kurtuluşu için varız” dedi.

Ahıska Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Taş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü Ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Geçtiğimiz akşam Saadet Partisi İlçe Teşkilat binasında gerçekleştirilen ziyaret esnasında konuşan Mehmet Taş, “Şuanda dünyanın 10 ayrı ülkesinde 70 küsür yıldır sürgün hayatı gibi yaşayan Ahıska Türkleri, Türkiye’mize, vatanımıza, vatan diye geldiler. Vatanseverlikleri, vatan hasretlikleri 70 yıl boyunca içlerinde hiç dinmedi. Bu ateşi hiçbir güç söndüremedi’ dedi.

Ziyaret esnasında Ahıska Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Taş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü’ye çiçek takdim etti.

İNEGÖL HEPİMİZİN

Yaptıkları kongre ile yeni yönetimini oluşturan Saadet Partisi’ne hayırlı olsun dileklerini iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Ahıska Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Taş, “Ertan Sütçü kardeşimiz ve yeni yönetim kurulunun ilçemize gerçekten yeni bir coşku, yeni bir heyecan kattıklarına inanıyorum. İlçemiz için faydalı gerekli her türlü projelerinde bizler de yanlarındayız. Neticede İnegöl hepimizin... Muhalefet demek illa her şeye muhalefet olmak demek değildir. Doğru plan ve projelerle birilerini yönlendirmek ilçemizde yapılacak en büyük katkıdır diye düşünüyorum” dedi.

BU ATEŞİ HİÇBİR GÜÇ SÖNDÜREMEDİ

Mehmet Taş, Ahıska Türkleri olarak en çok Türkiye sevdalarıyla övündüklerini kaydederek; “Gerçekten şuanda dünyanın 10 ayrı ülkesinde 70 küsür yıldır sürgün hayatı gibi yaşayan Ahıska Türkleri, Türkiye’mize, vatanımıza, vatan diyerek geldiler. Vatanseverlikleri, vatan hasretlikleri 70 yıl boyunca içlerinde hiç dinmedi. Bu ateşi hiçbir güç söndüremedi. Bizler de burada Türkiye olarak bunlara sahip çıkmamız, bunların sorunlarının çözümünde el birliği ile çalışmamız gerektiği düşüncesindeyiz. Çünkü neticede bu insanlar geldikleri zaman 5 yıl içinde ancak vatandaşlık alıyorlar. Bu 5 yıl hizasında sağlık sorunları, eğitim sorunları, çalışma sorunları gibi çeşitli sorunlarla karşı karşıyalar. Gönül ister ki gelen tüm Ahıskalılara geldikleri gibi vatandaşlık verilsin, neticede hepsi buraya Türk oldukları için geliyorlar. Saadet Partisi’nin de bu konuda hassas olduklarına inanıyorum. Bizim sorunlarımıza ve dertlerimize dertlendiklerine inanıyorum. İnşallah başarılı olacaklardır. İnegöl’ümüz için gayret göstereceklerdir. Biz İnegöl’e faydalı olan herkesin yanındayız. Altını çizerek söylüyorum özellikle, çünkü biz bu İnegöl’de yaşıyorsak hepimiz önce İnegöllüyüz. İnegöl için yapılacak her projede de biz varız, yeter ki İnegöl’ümüze katkı sağlasın. Ben tekrar Ertan Sütçü ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.

DÜNYANIN EN GÜÇLÜ VE EN SİSTEMLİ ÇALIŞAN TEŞKİLATIYIZ

Ahıska Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü ise, “Derneklerimizde faaliyet gösteren yöneticilerimiz sabırla ve özveriyle çalışanlardan oluşuyor. Dolayısıyla bu gayretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Saadet Partisi Teşkilatı olarak bizler tüm insanlığın kurtuluşu için çalışan ve bu konuda dünyanın en güçlü teşkilatı olan, en sistemli çalışan teşkilatız. Dolayısı ile dünyadaki her coğrafya ve her toplum bizi ilgilendiriyor. Bizler tüm insanlığın kurtuluşu için varız” dedi.

ÖZLENEN TABLOYU OLUŞTURMAK ZORUNDAYIZ

“Şuan sizin içinde olduğunuz ve yaşadığınız sorun ortada” diyerek konuşmasını sürdüren Sütçü, şöyle devam etti: “Türk olmanıza rağmen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık haklarını hala elde edilememiş olmuş olması gerçekten bizler açısından düşündürücü ve üzücüdür. Bu konuda gerekli girişimlerin atılması gerektiğine inanıyoruz. Coğrafya ortada, İslam âleminin durumu ortada, Türkiye Cumhuriyeti’nin durumu ortada… Bütün bunların karşısında bizler bu sorumluluk gereği her zamankinden çok daha fazla gayret ve mücadele etmek zorundayız. Özlenen tabloyu oluşturmak zorundayız. Bu çok zor olan bir şey değil. İnanmak gerekiyor. Bizler inanıyoruz ki sizleri de inanmış şekilde görüyoruz. Bu konuda sizlerle beraber inşallah bu hedefe ulaşmış olacağız diyorum.” 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07