www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TÜM SIKINTILARI SAADET GİDERECEK

TÜM SIKINTILARI SAADET GİDERECEK

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, İnegöl’de ve Yenice’de uyuşturucu, ailede huzursuzluk gibi vakaların arttığını belirterek, “Tüm bu sıkıntıları Saadet Partisi giderecek” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve Belediye Meclis Üyesi Adayları önceki akşam Yenice, Akhisar ve TOKİ`lerde nokta miting düzenlediler. Saadet Partisi heyeti gittiği yerlerde coşkulu kalabalık ile karşılandı.

HERYERDE TEVECCÜH GÖRÜYORUZ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “Seçimlere 4 günümüz kaldı ve bizler 1 yılı aşkın zamandan beri sahada mücadele ediyoruz, koşuyoruz, terliyoruz ve bizler inanıyoruz ki çalışanın karşılığını Cenabı Hak muhakkak verecektir. Bizler bu dönemde Yenice Beldemizi 5-6 defa ziyaret ettik. Yenice Beldemizde seçmenlerimizin en az 5-6 defa ellerini sıkarak istişarelerde bulunduk ve bizler inanıyoruz ki Yenice Beldemizde olduğu gibi İnegöl`de de Saadet Partisi hak ettiği değeri ve inşallah seçimlerde 30 Mart akşamında 1. çıkarak bunu gösterecektir Allah`ın izniyle. Bizler çalışmalarımızı ibadet şuuru ile yapıyoruz. Bizler diyoruz ki iman varsa imkân da vardır, Kalplere hükmeden Cenabı Hak’tır ve 30 Mart akşamı bunu hep beraber göreceğiz. Saadet Partisi olarak bizler hangi partiliye sorarsanız sorun, hangi siyasi görüşte olanlara sorun, İnegöl Saadet Partisi en fazla çalışan partidir, en fazla mücadele eden partidir. İnegöl Saadet Partisi, ‘Saadet Partisi adayı ve ekibi en fazla mücadele eden ve bu işi en fazla hak eden’ diyen bir seçmenle karşı karşıyayız. Çalışmalarımızda şunu gördük ki, nereye gidersek gidelim, hangi mahallemize gidersek gidelim, hangi beldemize gidersek gidelim, insanlarımız bize teveccüh gösteriyorlar” dedi.

SAADET PARTİSİ 1. SIRADA

Alanda toplanan vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, “İnegöl`de bir şeyler değişiyor ama Yenice`de de değişiyor, Cerrah`ta da değişiyor, Kurşunlu`da da değişiyor, Tahtaköprü`de de değişiyor ve Allah`ın izniyle Saadet geliyor. 31 Mart sabahı ben bu teşkilatla Yenice ve İnegöl`ü ayağa kaldırırım ve hizmeti getiririm. Aşk dersen burada var, iman dersen burada var, sadakat dersen burada var, 6 aylık koşuşturma dersen burada var, güzel insanlar burada var, iyi insanlar burada var. Yeniceli kardeşim alın terinin israf olmamasını istiyorsan, hanımefendi kardeşlerim aile içi huzur istiyorsanız, çocuğunuzun, evladınızın sıkıntı çekmemesini istiyorsanız, Yeniceli kardeşim şu dağın eteğinde susuz kalmak istemiyorsan, Yeniceli kardeşim gerginlik istemiyorsan, kardeşlik istiyorsan, İnegöl`de bir gerginlik istemiyorsan, Yenice’de gerginlik istemiyorsan barış olsun, huzur olsun istiyorsan, Saadet Partisi hazır. Saadet Partisi 6 aydır hazır, siz değerli kardeşlerimizin sayesinde Saadet Partisi 1. sırada tebrik ediyorum hepinizi” şeklinde konuştu.

 

GERİYE 6 AYDAN BERİ KOŞTURANLAR KALDI

Her seçimde olduğu gibi birilerinin tutuştuğunu belirten Berber, “Tuttular bir balona üflediler bu balon büyük diye. Balonu şişirdiler, şişirdiler Cuma akşamı balonun havası gitti. Bir tanesi de diyor ki, ben bu balonla oynayacağım, balonum nerede, balonum nerede. Tutturdu balonum nerede diye. Birisi diyor, benim balonum sönmedi, diğeri diyor benim balonum nerede. Ey şişirilmiş balon, ey balonla oynamak isteyen çocuk, ne balon var ne sen varsın, Saadet var Saadet. Biz, tüm kardeşlerimizi seviyoruz, 10 senedir yorulan zaten yapacağını yapmış olan, 10 senedir tek başına hükümet ellerinde, 10 senedir Büyükşehir ellerinde, 10 senedir İnegöl Belediyesi ellerinde, bu kardeşlerimize diyoruz ki, siz yapmak istediğiniz her şeyi yaptınız. Bunun için teşekkür ediyoruz, sizleri güle güle evinize yolluyoruz. Bir taraftan bunlar yoruldu evine yolluyoruz, diğer taraftan bir köfte muhabbeti ile bir anda oldu bitti ile belediye başkan adayı olanlara da diyoruz ki, ya şu an öyle bir ihtimal yokta diyelim ki belediyeyi kazandınız, belediye başkanı siz mi olacaksınız, yoksa ismini sayısını bilmediğimiz başkalarımı. Diyoruz ki sana da üzülüyoruz bu ağır yük sana da fazla gelir, biz sizin kardeşiniziz, siz de bizim kardeşimizsiniz, seni de evine gönderiyoruz, evine git rahat et diyoruz. O zaman ne kaldı, 6 aydan bu yana koşuşturanlar kaldı. Öyle bir koşuşturma ki sanayide kardeşim makinenin başında iken bir anda omzuna bir el dokunduğunu gördü, döndü bir baktı ki Saadet Partisinin Belediye Başkan Adayı omzuna dokunuyor. Buradayım diyor. Üçüncü katta bir kardeşim boyahanede boya fırçasını çekerken bir anda yanına birisinin geldiğini gördü, döndü baktı Saadet Partisinin Belediye Başkan Adayı, az sonra radyodan bir dinledi Saadet Partisinin Belediye Başkan Adayı, biraz sonra mahalleye geldi ki Saadet Partisinin Belediye Başkan Adayı… Saadet Partisi her yerde var, her yerde olacak, 31 Mart`ta da belediyeyi alacak inşallah. Yeniceli kardeşim köylerde bile derelerden, şu Yenice`de bile mezarlıklardan farklı şekilde gömülmüş, yanmış, boğulmuş insan cesetleri çıkıyor. Bonzai denen uyuşturucudan bir günde 6 tane evladımız hastanelik oluyor. Yeniceli kardeşim görmüyor musun intihar vakaları artıyor, görmüyor musun ailede huzursuzluk var, çocuk annesini, anne çocuğunu dinlemekten aciz duruma düşmüş. Tüm bu sıkıntıları Saadet Partisi giderecek. Görmüyor musun Uludağ`ın eteğinde susuz kaldın, şu Yenice`de susuz kaldın. Bu susuzluğu Saadet giderecek. Görmüyor musun alın terin israf ediliyor, israfa Saadet dur diyecek. İnşallah en güzel hizmetleri İnegöl`ümüze, Yenice`mize Saadet Partisi getirecek. Allah rızası için çalışan imar ile ilgili, parsel ile ilgili, ihale ile ilgili, kasa ile ilgili bir hesabı olmayan en güzel teşkilat Saadet Partisi`ndedir. En güzel Belediye Meclis üyeleri Saadet Partisi`nde var” diye konuştu.

YENİCELİLERDEN SAVAŞ’A BÜYÜK ALKIŞ

Salih Berber gerçekleştirdiği konuşmasının ardından Belediye Meclis Üyesi Adaylarını, Yenice halkına tanıtarak teker teker sahneye çağırdı. Son olarak sahneye gelen engelli Belediye Meclis üyesi Suat Savaş, Yenice sakinleri tarafından büyük alkış aldı.

BALANTEKİN’DEN MİNİ KONSER

Belediye Meclis Üyelerinin tanıtımının ardından Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Cemal Balantekin Yenice halkına mini bir konser verdi. Gençler ve alanda bulunan Yeniceliler Cemal Balantekin`e eşlik ettiler. Saadet Partisi ekibi Yenice programının ardından Akhisar ve TOKİ`de nokta mitinglerine devam ettiler.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19