Tümseklerin kaldırılmasıyla kazalar başladı

Tümseklerin kaldırılmasıyla kazalar başladı

Yenice OSB Başkanı İncebay, ölümlü kazaların yaşandığı Yenice Yolu üzerinde kendilerinin yaptığı tümseklerin UKOME tarafından kaldırıldığını ve son yaşanan kazada 3 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve yönetimi, Yenice OSB Başkanı Nedim İncebay ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Yenice yolu üzerinde yaşanan ölümlü kazalar gündeme gelirken, İncebay, kazaların UKOME’nin tümsekleri kaldırmasıyla yeniden başladığını ileri sürdü.

Tümseklerin kaldırılmasıyla kazalar başladı

Ziyarette konuşan Yenice OSB Başkanı Nedim İncebay, “Yenice OSB olarak geçtiğimiz yıl o noktayla ilgili kendi imkanlarımızla bir çalışma yapmıştık. Yolu genişletip asfaltlama yaptık. Hız kesen tümsekler yaptık. Ancak bürokratik sürece takıldık. UKOME, bu bölgeyle ilgili yetkimizin olmadığını belirterek o tümsekleri kaldırdı. Ve maalesef o noktada geçtiğimiz ay yine aynı şekilde bir kaza meydana geldi ve üç vatandaşımızı daha kaybettik. Şu an Büyükşehir Belediyemiz o noktada tekrar hız tümsekleri yaptı. Geçici olsa da büyük kazaların önüne geçecektir. Ancak dediğiniz gibi bu noktada kapsamlı ve kalıcı bir çözüm gerekiyor.” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07