www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Turan, aday adaylığını açıkladı

Turan, aday adaylığını açıkladı

İnegöl Galatasaraylılar Dernek Başkanı Mehmet Turan, yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisi´nden belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerle ilgili partilerin aday belirleme çalışmaları sürüyor. Seçimlerde aday adayı olmak isteyen isimlerin gün yüzüne çıktığı bugünlerde İnegöl Galatasaraylılar Dernek Başkanı Mehmet Turan, Büyük Birlik Partisi´nden İnegöl Belediye Başkan Aday adayı olduğunu duyurdu.

BBP Genel merkezi tarafından kendisine adaylık teklifi geldiğini kaydeden Turan, ilk işinin partisinin geçici ilçe yönetimini oluşturmak ve geçici ilçe başkanı olarak görev almak olduğunu söyledi. Yönetim kurulunun oluşmasının ardından görevi devrederek, İnegöl Belediye Başkan adayı olarak seçimlere hazırlanacağını kaydeden Turan, ?İnşallah, İnegöl´de farklı fikir, söylem ve projelerimizle partimizin adını ön plana çıkaracağız. Hedefimiz güzel bir sonuç elde etmek. İnegöl siyasetini yeni soluk, yeni bir vizyon katmak. Bu bir yarıştır. Bu yarışta kazanmakta kaybetmek vardır. Biz İlçe halkımızın karşısına çıkarak yapabileceklerimizi anlatacağız. Takdir tabiî ki İnegöllülerin. Ben umut ediyorum ki, Büyük Birlik Partisi İnegöl´de en yüksek oyunu alacaktır.?diye konuştu.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01