www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Türk futbolunda yeni bir yıldız adayı

Türk futbolunda yeni bir yıldız adayı

İnegölspor´un alt yapısında yetişen ve Alanyaspor´a transfer olan Enes Bağdemir Alanyaspor A takım kadrosuna dahil edildi.

Türk futboluna kazandırdığı isimlerle kendinden bahsettirmeyi başaran İnegölspor´un alt yapısından yetişen Enes Bağdemir  geçtiğimiz Temmuz ayı içersinde transfer olduğu Alanyaspor´a  U 17 takımında gösterdiği başarılı performansı ile teknik direktör Erol Bulut´un dikkatini çekerek  A kadro ile çalışmalara başladı.

İnegölspor alt yapısında değişik yaş kategorilerinde oynayarak önemli gelişme gösteren 17 yaşındaki Enes Bağdemir´in başarılı performansı  Alanyaspor´lu yöneticilerinin dikkatini çekmiş, geçtiğimiz Temmuz ayında transferi gerçekleşerek sözleşme imzalamıştı. Sol bek ve sol açık mevkiğinde oynayan 17 yaşındaki 1.85 boyundaki Enes Bağdemir, bu sezon Alanyaspor forması ile  U 17 takımı ile tüm maçlarda  oynayarak başarılı performansını 2 golle süslemesini bildi.

 Alanyaspor´da kısa sürede yıldızı parlayıp  Juventus´e giden Melih Demiral´ın ardından yeni bir yıldız adayı olarak gösterilen Enes Bağdemir´in transferi kısa bir süre önce gerçekleşmesine rağmen önemli gelişme göstermiş,U 17 takımı forması ile bu sezon oynadığı maçlarda  sergilediği başarılı futbolu ile  teknik direktör Erol Bulut´un dikkatini çekerek A kadroya dahil edilerek  çalışmalara başlaması  ailesini ve İnegöllü spor severleri mutlu etti.

Haber Sadullah organ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00