?Türk Milleti Hep Var Olacak?

?Türk Milleti Hep Var Olacak?

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutlayarak; ?Dünya var oldukça Türk milleti var olacak. Türk milleti var olduğu sürece de İslam sancağını en yükseğe çıkartacak ve insanlığa hizmet etmekten asla taviz vermeyecektir? dedi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile açıklamalarda bulundu.

YOKLUKLAR İÇİNDEN GELEN ZAFER

Konu ile ilgili konuşan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, ?Aziz Türk milletinin bağımsızlık ve kurtuluş mücadelesinin Türk tarihindeki en yakında örneği ve karşılığı 30 Ağustos 1922 yılında zaferle kazandığımız Başkomutanlık Meydan Muhaberesidir. Bu yıl 95. yılını kutlamakta olduğumuz bu onuru ve şerefli mücadelenin, bağımsızlık mücadelesinin zaferidir. Topraklarımız işgal altına bulunurken, o dönem atalarımız her türlü yokluğa göğüs gererek,  azim, kararlılık ve inançla vatan topraklarının nasıl müdafaa edileceğini ve düşmanın nasıl püskürtüleceğini büyük bedeller ödemek pahasına tüm dünyaya 95 yıl önce göstermiştir.?

EMPERYALİSTLER 15 TEMMUZ´DA DA EMELLERİNE ULAŞAMADI

?95 yıl önce, 30 Ağustos 1922´de Başkomutanlık Meydan Muhaberesinde savaştığımız düşmanlarınmaşaları ve işbirlikçileri geçtiğimiz yıl 15 Temmuz tarihinde bir kez daha darbe adı altında işgal girişimine kalkışmış ve 95 yıl önceki direniş ile birebir karşılaşarak püskürtülmüştür. Aziz milletimiz o dönemler Kurtuluş ve İstiklal Savaşları´nda nasıl mücadele ettiyse, 15 Temmuz´da da aynı kararlılıkla emperyalizmin maşaları ile mücadele etmiş ve onları tarihin derinliklerine gömmüştür.?

VATANIMIZ İÇİN SAVAŞTAN KAÇMAYIZ

?Türk milletini savaş ile korkutmaya çalışan düşmanlar her dönemde olduğu gibi karşımıza çeşitli rollerle, kıyafetlerle çıkmaktadır. Ancak düşmanların unuttuğu ya da bilmediği bir şey vardır o da,  Türk milletinin asla savaştan kaçmadığı, zorluktan çekinmediği ve her şeye rağmen vatanı için, toprağı için, devletinin bekası için ne pahasına olursa olsun mücadeleden vazgeçmediği gerçeğidir.?

?DÜNYA VAR OLDUKÇA TÜRK MİLLETİ VAR OLACAK?

?Türkiye Cumhuriyet Devleti üzerinde oynanan kirli oyunlara Aziz milletimiz geçmişte olduğu gibi, 15 Temmuz´da olduğu gibi bugünde yarında asla izin vermeyecek, müsaade etmeyecektir. Dünya var oldukça Türk milleti var olacak. Türk milleti var olduğu sürece de İslam sancağını en yükseğe çıkartacak ve insanlığa hizmet etmekten asla taviz vermeyecektir.Bu vesile ile başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi aziz milletimize armağan eden milli mücadelemizin kahramanlarını ve şuanda ülkemizde huzur ve güvenliğin tesisi için görev yaptığı sırada canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranları anıyor, aziz milletimizin ve tarihi şan ve şerefle dolu ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutluyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32